Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Zile lucratoare iunie – decembrie 2012

Zile lucrătoare iunie 2012

Zile weekend: 9

Zile sărbători legale: 2    – 3 şi 4 iunie (Rusaliile)

Total zile luna : 30

Total zile libere: 10

Total zile lucrătoare: 20

 

 

 

Zile lucrătoare Iulie 2012

Zile weekend: 9

Zile sărbători legale: 0

Total zile luna : 31

Total zile libere: 9

Total zile lucrătoare: 22

 

 

Zile lucrătoare August 2012

Zile weekend: 8

Zile sărbători legale: 1    – 15 August

Total zile luna : 31

Total zile libere: 9

Total zile lucrătoare: 22

 

 

 

Zile lucrătoare Septembrie 2012

Zile weekend: 10

Zile sărbători legale: 0

Total zile luna : 30

Total zile libere: 10

Total zile lucrătoare: 20

 

 

Zile lucrătoare Octombrie 2012

Zile weekend: 8

Zile sărbători legale: 0

Total zile luna : 31

Total zile libere: 8

Total zile lucrătoare: 23

 

 

Zile lucrătoare Noiembrie 2012

Zile weekend: 8

Zile sărbători legale: 1 (30.11.2012)

Total zile luna : 30

Total zile libere: 9

Total zile lucrătoare: 21

 

 

Zile lucrătoare Decembrie 2012

 

Zile weekend: 10

Zile sărbători legale: 5   – 1, 24, 25, 26 şi 31 Decembrie/24 şi 31 sunt doar pentru bugetari

Total zile lună : 31

Total zile libere: 14

Total zile lucrătoare: 17

 

 

 

 


Zile lucrătoare 2012 – inclusiv bugetari

Total zile an : 366

Zile sărbători legale: 14

Zile weekend: 105

Total zile libere: 115(unele sarbatori legale corespund cu zilele de weekend)

Total zile lucrătoare: 251


Comments

 1. Noiembrie nu ar trebui sa aiba 21 de zile lucratoare? in cazul in care ziua de 30 noiembrie a fost declarata zi libera dpdv legal.

 2. Unde scrie ca 24 si 31 decembrie sunt libere legale?
  Peste tot scrie ca vor fi, dar inca nu sunt in vigoare, cred.
  Poate ma insel eu. As dori sa vad si eu sigur. multumesc

 3. Mersi lady.
  Am cautat si eu in paralel pe monitorul oficial si scrie „In vigoare”, deci e adevarat.
  Dar sunt libere degeaba, ca vor fi recuperate. nu ne-am ales cu nimic. lol
  Ori ca esti bugetar ori ca esti la privat

  • Aşa am zis şi eu, că nu ajungem nicăieri dacă or să se recupereze. Bănuiesc că trebuie să pun lucrătoare zilele de 12 şi 19 ianuarie -- sâmbăta, nu? sad

 4. Da.
  Ca nu sunt considerate libere legale.

 5. In decembrie 2012 sunt 19 zile lucratoare nu 17 . Zilele libere in cazul bugetarilor nu sunt valabile si la privati .
  Ar fi bine daca am fi mai precisi un pic cu chestiile astea .
  Zilele lucratoare/luna se folosesc in salarizare si la salarii nu poti gresi …
  Va multumesc .

  • Fără supărare, dar nu înţeleg de ce trebuie să excludem bugetarii şi să nu îi luăm în considerare. Eu cred că fiecare poate să adapteze datele de mai sus în funcţie de propria-i situaţie. Prefer să aduc la cunoştinţă despre toate zilele libere decât să exclud 2 dintre ele doar pentru că sunt ale bugetarilor, iar dacă ştiu că nu am avut liber pe 24 şi 31 decembrie, atunci le iau în calcul ca fiind lucrătoare. Nu ştiu dacă aţi înţeles ce vreau să zic şi nu aş vrea nici să mi-o luaţi în nume de rău.

   Dacă vreţi şi credeţi că este mai uşor de adaptat pentru fiecare, pot să fac de două ori luna decembrie, una fiind pentru bugetari, iar alta pentru cei de la privaţi. Eu o să notez şi în articol cele 2 zile pentru bugetari.

   Mulţumesc şi vă mai aştept cu păreri

 6. De asemenea total zile lucratoare in 2012 = 253

 7. Pai stimata doamna cei care se informeaza si de aici sunt cei de la privati . Parerea mea este ca lor trebuie sa va adresati si va adresati de fapt . Un lucrator in salarizare de la bugetari nu se va informa niciodata de aici . La bugetari exista norme interne , adrese cu regim intern , transmise pe linie ierarhica , care spun ce lege se aplica si cum se aplica si in functie de care omul de la salarizare calculeaza salariile .

  • Poate sunt bugetari curioşi să afle numărul zilelor lucrate, aşa că nu avem de unde să ştim dacă doar cei de la privaţi sunt interesaţi de aceste informaţii. Dacă aş întreba un bugetar care-i sunt zilele lui libere din punct de vedere legal, chiar nu ar avea un răspuns 100% întreg şi corect, aşa că precis sunt bugetari interesaţi să afle câte zile libere legal au în luna x. Dacă nu le-aş nota, m-ar înjura ei, iar dacă le notez, mă înjură cei de la privat.
   Nu ştiu dacă mă înţelegeţi, dar chiar nu pot să personalizez aceste date. Sunt persoane care lucrează şi sâmbătă sau chiar duminica, alţii în ture, bietul şef lucrează fără zile libere s.a.m.d. Deci, cum împac şi capra şi varza ca să fie bine pentru toată lumea?

   Norme găsim în orice afacere, altfel nu este afacere.
   Ferească Dumnezeu ca un lucrător în salarizare să se informeze de pe internet şi să stabilească salariile! Indiferent de domeniu şi fără să mă auto-jignesc, articolul nu am vrut niciodată să fie folosit într-un asemenea scop, ci doar cu caracter informativ pentru ANGAJAŢI/salariaţi. Nu aş putea concepe să plătesc un lucrător în salarizare, să îi pun o responsabilitate mare în braţe, iar el să nu fie capabil să îşi facă singur calculele. În timp ce el are o responsabilitate, eu nu o am, el trebuie să calculeze de mai multe ori pentru siguranţă, pe când eu o fac o singură dată -- datorită caracterului informativ -- şi atunci există un risc destul de mare să greşesc undeva la calcule. În fond şi la urma urmei, are o meserie şi trebuie să şi-o facă el cu mâna lui ca să nu intre în cine ştie ce belea. O să ţin cont de lucru acesta şi imediat o să reverific articolul pentru 2013, dar o să îl întocmesc şi pe cel pentru 2014.

   Mulţumesc pentru comentarii şi o să încerc pe cât posibil să ţin cont de ele. Poate găsesc o cale de mijloc să împac bugetarii, dar şi pe cei de la privat. Vă aştept şi cu alte păreri.

  • Aştept părerea dvs. în legătură cu articolul pentru 2013.
   http://www.femeia-deasupra.org/zile-lucratoare-ianuarie-decembrie-2013/

 8. pai daca tot vorbim de modificari, atunci verificati putin si zilele declarate libere in iunie 2012. Rusaliile cred ca au fost cu ceva mai devreme dact ati trecut d-voastra.

Lasa un comentariu aici.

*