Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Vaccin 2 luni: Hexacima / Infanrix

 

Vaccinul de două luni pentru bebeluşi, a devenit una dintre marile probleme întâmpinate de părinţi, din simplul motiv că nu se mai găseşte la noi în ţară. Farmaciştii, medicii de familie şi pediatrii ridică neputincioşi din umeri. Nimeni nu-l are şi nici nu te pot îndruma încotro să o iei şi să-l cauţi. Din păcate, toată lumea te sfătuieşte să-ţi vaccinezi copilul, dar vaccinul nu există.

Ei bine, după întrebări adresate în stânga şi în dreapta, am găsit de unde îl pot procura. Însă, această soluţie le poate fi utilă celor din Bucureşti, din apropiere, celor care îşi permit să vină mai de departe şi celor care-şi permit din punct de vedere financiar, pe lângă cheltuielile traiului de zi cu zi. Se pare că statul nu face mare lucru pentru cei care reprezintă viitorul ţării.

După cum spuneam, am aflat de unde pot lua acest vaccin şi totodată unde îl pot face, căci separat nu se poate (adică să îl iei de la ei şi să-l faci în altă parte). Răspunsul este: Spitalul de pediatrie Medlife, Bucureşti, str. Zăgazului. Unul dintre părinţi trebuie să meargă acolo, de Luni până Vineri, începând cu 08:00 şi până la ora 20:00, cu certificatul de naştere al copilului. În această fază, părintele „comandă” vaccinul, iar în cel mult două săptămâni, spitalul îl procură din Germania. Ulterior se stabileşte când va avea loc consultul şi va fi vaccinul copilul (nu uitaţi de carnetul de vaccinări).

Din câte am mai aflat, cu Hexacima ar fi o problemă (nu se găseşte sau ceva de genul) şi nici măcar cei de la Medlife nu-l aduc. Singura opţiune rămâne Infanrix.

Lasa un comentariu aici.

*