Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Posta Atlassib si incompetenta lor

 

 

Pentru că în decembrie am dat peste nişte incompetenţi pe care i-am plătit să facă ceva şi n-au făcut, m-am ocupat personal de problemă. Ieri am cumpărat ce aveam de trimis şi m-am îndreptat către sediul Fan Courier ca să nu mai chem un angajat de-al lor să-mi ridice coletul de acasă. Spre mare mea uimire şi ghinion, sediul lor s-a mutat nu ştiu unde, aşa că m-am îndreptat spre casă şi am zis că o să-i chem totuşi să să-l ridice de acasă. Numai că între timp m-am răzgândit şi m-am oprit la Poşta Atlassib.  Coletul meu trebuia să ajungă într-un oraş unde EVIDENT, firma lor de curierat nu are sediu, aşa că am plătit suplimentar cei 65 de km. Din discuţiile pe care le-au purtat la telefon, am înţeles că nu sunt şanse ca acel colet să ajungă a doua zi, ci abia în a treia zi, dar nu a fost asta problema. Bineînţeles, eu i-am menţionat acest lucru destinatarului.

În urmă cu douăzeci de minute, mă sună incompetentul de la Poşta Atlassib şi îmi spune că de jumătate de oră sună destinatarul şi nu-i răspunde. Mă aşteptam la această situaţie, aşa că ştiam ce am de zis. L-am întrebat „şi eu ce să fac„, o întrebare perfect normală şi logică. Ţinând cont că vorbim de peste 65 km dus + 65 km întors, nu era NORMAL să sune destinatarul înainte să plece ca dobitocul de la sediul lor? Nu era normal să stabilească o oră în care să livreze coletul?

Când l-am întrebat de ce nu a sunat din timp, ştiţi care a fost răspunsul lui? Aceeaşi placă proastă „nu pot să sun toţi clienţii înainte„. Şi eu l-aş întreba dacă toţi clienţii lui stau la peste 65 de km depărtare de sediu şi lui îi face plăcere să se plimbe aiurea şi să joace rolul de angajat incompetent.

Nici măcar nu mi-au dat un bon sau o chitanţă după ce le-am lăsat ~68 de lei. Mi-au dat decât hârtia completată de mine, hârtie pe care nu este menţionată suma şi nici numărul km suplimentari, ci numai la observaţii „s-au achitat km suplimentari„. Recunosc că nu ştiu dacă a fost o ţeapă sau chiar trebuia să achit acea sumă, ţinând cont că pe A2 trec 100% zilnic şi oraşul se află la nici 5 km distanţă de A2. Înseamnă că dacă trimiteam un plic acasă, la Poşta Atlassib trebuia să achit 80 de km deşi trec zilnic pe A1 şi adresa respectivă este la 2 km distanţă, în timp ce FanCourier şi nu numai, taxează cu zero km.

M-am uitat mai devreme pe harta sediilor lor şi am observat că deşi puteau să aleagă să plătesc doar 48 km suplimentari, ei au ales varianta cu distanţa mai mare.

De ce unora chiar le e greu să gândească înainte să acţioneze? Sper să fie ultima dată când mai apelez la serviciile lor. Mi se pare ruşinos ca după „De 10 ani, oriunde mereu la timp!” (sloganul lor) să ai atât de puţine agenţii.

Comments

  1. Ramona Carmen says:

    Esti cumva din Pitesti? Daca da, sediul Fan curier s-a mutat la Albota, in apropiere de Baumax!

Lasa un comentariu aici.

*