Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Catalog Avon C16 – 2013

Livrare gratuita prin CURIER, discount de pana la 42%. Inscrie-te si primesti gratuit catalogul in casuta postala! CLICK MAI JOS!!!

 

Catalog AVON C16 din 2013 (online)

– varianta în limba română – 

 

Perioada campaniei 16/2013: 7 – 27 noiembrie 2013

 

Catalogul Avon C16/2013 vine cu o mulţime de surprize şi produse specifice lunii decembrie. Catalogul a îmbrăcat straie de sărbătoare, aşa că vă sfătuiesc să puneţi bănuţi deoparte ca să puteţi cumpăra cât mai multe produse Avon din catalogul campaniei 16. Eu l-am răsfoit cu mare drag şi mi-am ales câteva produse tare simpatice.

 

 

 

 

 

 

Comments

 1. Teodorescu Elena says:

  Buna seara!sunt reprezentant si tocmai am trimis o comanda si pe factura imi apare crema multifunctionala in editie speciala cod 30189 la 22 lei dar pe catalog pe ultima pagina e are pretul afisat de 12 lei….ce pot face in felul asta?ca nu este corectsad Va multumesc

  • Bună seara, Elena!

   Să ne înţelegem. Campania a intrat astăzi în vigoare şi tot astăzi ai dat comanda, nu? Tu te-ai uitat în factură şi ai văzut că îţi apare preţul de 22 de lei şi nu 12 lei cum era normal. Dar totalul a fost calculat tot cu 22 lei, nu?
   Fie aştepţi să vină sâmbătă coletul (dacă ai bifat curierul) şi vezi dacă s-a aplicat reducerea sau nu (mă cam îndoiesc de o astfel de minune), fie suni la relaţii cu clienţii astăzi sau mâine dimineaţă:
   Tel: (021) 311. 85. 55
   Tel: *2866 (din reţele mobile)

   Eu îţi recomand ultima variantă, şi anume să-i suni până la ora 21:30 astăzi sau mâine dimineaţă începând cu ora 9:00. E mai bine să rezolvi înainte, mai ales că nu au fost expediate coletele încă.

Lasa un comentariu aici.

*