Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Acte necesare preschimbare permis auto – PLOIESTI

 

În cazul în care permisul tău este pe punctul de a expira  sau ţi-ai schimbat numele şi vrei să profiţi de ocazie pentru a extinde perioada de valabilitate administrativă, trebuie să te prezinţi la ghişeul 5  de la Poliţia Judeţeană din Ploieşti, cu următoarele acte:

– Carte de identitate/buletin (copie şi original)

– Permis auto (copie şi original)

– Taxa de 68 de lei achitată la CEC (copie şi original)

– Fişa medicală şi Adeverinţa medicală de la medicul de familie, altfel nu se poate elibera fişa medicală (copie şi original).

Preferabil să aveţi şi certificatul de căsătorie (copie şi original) pentru orice eventualitate.

 

Se mai completează o cerere la ghişeu, pe care trebuie să o citiţi cu atenţie şi să o semnaţi dacă datele au fost notate corect.

Nu sunt necesare fotografii, pentru că vi se fac la ghişeu.

Nu este necesar vreun dosar sau vreo folie pentru acte.

 

Comments

 1. Florin Tudor says:

  Este putin neclara problema medicala.Deci dupa ce se obtine Adeverinta de la medicul de familie,unde trebuie solicitata Fisa Medicala ? Multumesc.

 2. Florin Tudor says:

  O alta problema: Nu toate agentiile C.E.C. preiau obligatia de a elibera un act pentru depunerea acestei taxe pentru preschimbare permis si nici pentru pasaport .DE CE ??? Oare sint platiti pentru a soma ?

 3. In legatura fu fisa medicala:
  Permisul este inca valabil pana la 15.05.2017; este sau nu necesara, Fisa medicala (vizita medicala actualizata)?
  Cu respect

  • Cu siguranţă va fi necesară.
   Eu tocmai pentru că am dorit prelungirea termenului de valabilitate/reînnoirea permisului şi nu doar modificarea numelui de pe permis, fişa a fost necesară. Cred că îmi expira anul următor sau în vreo doi ani maxim, dar pentru că nu voiam să-mi bat capul de două ori, am preferat să urmez toţi paşii pentru preschimbarea permisului. Nu doar că mi-am schimbat numele, dar mi-am prelungit şi termenul până la următoarea preschimbare.

 4. Negoita Ionu? says:

  Ne explica si noua , cineva care sunt pasii pt schimbarea parisului ce acte trebuiesc făcute si unde se fac si fișa medicală, taxe.

 5. Negoita Ionut says:

  Schimbarea PERMISULUI.

 6. Treidler Mihai Maria says:

  Sant programata pt.schimbare permis pe data de 29.12. 2017 Oare pe acea data se lucreaza?

 7. Dosarele se accepta doar in baza programarii, sau te poti duce direct la ghiseu? Intreb pentru ca urmatoarea zi libera, conform site-lui, este peste 3 luni iar mie in expira permisul peste 3 saptamani.

  • Eu am rezolvat pe loc, însă au trecut aproape trei ani de atunci şi am tot auzit de programarea asta. Pe atunci nu era aşa. Recomandarea mea este să daţi o fugă până la ei, să le explicaţi situaţia şi să vă spună cum se procedaţi. Totuşi, trei luni mi se pare exagerat de mult timp.

 8. C-tin Dedu says:

  Eu sunt in aceeasi situatie cu agb87,permisul imi expira pe 8 aprilie si sunt programat pe 20 iunie.Am intrebat la politie si mi-au spus ca asa e legea,ori nu mai circul ori risc sa iau amenda.Maine merg in Pipera acolo se poate, ai permisul in aceeiasi zi fara programare.Asta-i Romania,traiasca PSD mergem inapoi ca racul.

  • „Aşa-i legea”… împinge la ilegalităţi. Dacă lor li se pare că aşa e firesc, ce-ar mai fi de spus?!

   Aveţi vreo legătură cu Pipera/Ilfov (născut acolo sau făcut buletin la un moment dat) sau oricine şi de oriunde poate să facă permisul acolo?

 9. R?zvan says:

  Da.Oricine poate face permisul acolo,dacă este cetățean român cu domiciliul stabil în România.Legâtură cu locul trebuie să ai doar la inmatriculare auto.

 10. de ce trebuie sa platesti atati bani,o data la medicul de familie de 25 lei ptr.eliberarea unei adeverinte si apoi 150 lei ptr. fisa medicala,,,, bani peste tot,asta-i Romania….numai taxe… plus 68 lei taxa…plus copii xerox ,,,,prea multe,taiem padurile degeaba si nimeni nu ia nicio masura… birocratie multa

  • Cum aţi spus, pentru că aşa e în România.
   Serviciile private sunt private, plăteşti şi asta e. Serviciile de stat sunt de stat şi private în acelaşi timp, adică plăteşti lunar statului, dar când ai nevoie de ceva, cotizezi din nou la faţa locului.

Lasa un comentariu aici.

*