Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Wzy (.ro) – cea mai proasta retea de socializare

 

Una dintre cele mai proaste reţele de socializare este Wzy (.ro), din punctul meu de vedere. Habar nu am cine e individul care îmi tot lasă comentarii spam de câteva luni, dar nici nu o să stau să fac cercetări pentru orice tâmpit. În dimineaţa aceasta mi-a lăsat doar opt comentarii (dar nu se opreşte aici; văd că el continuă să se scalde în prostie), de pe username-uri haioase şi texte pe măsura creierului său, adică tâmpite.

Sfatul meu: nu vă faceţi cont pe orice site de cacao şi cu atât mai mult dacă îi aparţin unui român dornic să-şi facă o bază de date.

 

Wzy

Comments

 1. in virtutea dreptului la replica voi comenta si eu aceasta postare usor rautacioasa la adresa retelei si implicit la adresa mea si echipei mele
  1.nu contest replica ta la comentarile pe care tu le ai dat, dar te asigur ca eu si nici un membru din echipa nu face spam ,chiar nu stiu de unde vin aceste mesaje ,mai avem cativa bloggeri care sau oferit sa ne ajute cu promovarea gratis deci noi nu raspundem de ei (dar voi verifica eu personal sa vad de unde vine problema) noi suntem online doar de 45 de zile nu de luni..
  2. inaite de ati face o parere trebuie sa intri in retea sa vezi despre ce este vorba ,si crede-ma ca nu este cea mai proasta retea happy in spatele lui wzy este o echipa si un om cu multe studii de specialitate in domeniu si colaborari cu fb si g+,dar asta nu conteaza ,conteaza ca fata de alte retele aici nu veti fi hartuit sau cineva va vorbi urat cu voi ,pt ca va fi banat imediat ,ca ideie celelate retele folosesc roboti ,aici este cineva uman care verifica ,cred ca iti dai seama prin aceasta postare ca cineva verifica tot ce se intampla cu wzy in mediu online ……deci totul este serios
  3.nu am nevoie de o baza de date .
  cu toate acestea in numele echipei wzy ne cerem scuze daca am deranjat si voi incerca sa vad de unde vine problema

  • Mamă! Ce-ţi place să te afunzi în rahat! Tu ştii că de pe IP-ul de pe care comentezi acum, am primit spam cu site-ul tău? Celelalte IP-uri sunt tot de la tine din Iaşi. Poate sunt ale tale, poate nu -- e irelevant pentru mine. Nu ştiu cine e echipa ta, cine s-a hotărât să te ajute cu promovarea site-ului, ideea e că mă jenează să-ţi dau SPAM de fiecare dată.
   Site-ul tău e online cel puţin din data de 31 iulie 2013.

   inaite de ati face o parere trebuie sa intri in retea sa vezi despre ce este vorba ,si crede-ma ca nu este cea mai proasta retea

   Atât timp cât faci spam cu nesimţire, nu pot recomanda cuiva să-şi facă acolo cont. Eu n-am încredere în persoanele fără bun simţ.

   in spatele lui wzy este o echipa si un om cu multe studii de specialitate in domeniu si colaborari cu fb si g+,dar asta nu conteaza

   De treaba cu „echipele” m-am săturat. Nu ştiu de ce site-ul tău ar avea nevoie de o echipă, mai ales că este la început. Baby, nu ştiu în ce dracu manieră ai fi putut tu să colaborezi cu Facebook şi Google+ din moment ce faci spam. Consider că dacă ai fi colaborat la nivel serios cu ei, ai fi avut o altă prestanţă acum. Nu ştiu nici în ce constă studiile tale pentru că sincer îţi spun, nu se văd. Eu n-am studii în informatică, dar nu m-am dus să deranjez pe nimeni. Traficul îl faci şi fără spam.

   nu am nevoie de o baza de date .

   Eu îţi recomand să-ţi faci bază de date. Se vinde binişior.

   Toate cele bune,

Lasa un comentariu aici.

*