Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Vinul e bun pentru femei daca il beau barbatii

67028_570438749641672_2094577433_nPerfect de acord cu această zicală, dar nu mă pot abţine să mă întreb de ce nu s-a pus problema şi invers. Eu cred că vinul roşu e mai bun pentru bărbaţi dacă-l beau femeile. Mă gândesc că mai degrabă femeia se opreşte din băut vin la momentul potrivit, în schimb bărbatul fie nu se ameţeşte suficient ca să aibă apetit sexual, fie se ameţeşte şi adoarme când ţi-e lumea mai dragă. În plus, poate părem noi firave şi sfinte în ale sexului, dar cred că nu suntem ademenite suficient de mult de partener sau pur şi simplu ne face plăcere să pozăm drept femei inocente. Vinul ne face să lăsăm de la noi, să uităm că nu suntem aţâţate de bărbaţi şi tot ce vrem e să ajungem la contopire. Cineva mi-ar spune acum că femeile nu au scopul să se contopească, ci să puiască. Poate că acolo ne îndeamnă natura, dar aşa cum un bărbat caută să se satisfacă prin sex, aşa şi femeia caută relaxare şi plăcere în timpul şi în urma unui contact sexual.

O femeie aflată sub efectul vinului roşu (1 – 2 pahare), uită de inhibiţii, iubeşte şi se dăruieşte cu pasiune. Cred într-un fel că ajunge la vorba „doamnă în societate, gospodină în bucătărie şi târfă în pat” şi una chiar bună dacă-i mai stingi şi becul laughing.

Dragile mele doamne, atenţie cât vin serviţi bărbaţilor dacă scopul vostru este să aveţi parte de o noapte de senzaţie. Nu uitaţi că nu totul se rezumă doar la vin, ci şi la atingeri şi modul de a aţâţa bărbatul. Totuşi, eu vă recomand să încercaţi să serviţi voi un pahar sau două de vin şi o să vedeţi de ce plăceri intense o săa veţi parte.

Dragi bărbaţi, dacă vreţi să-i faceţi un cadou frumos unei femei şi vreţi să aveţi beneficii, am două recomandări: vinul roşu  cu efect imediat şi cărţile eroice cu efect mai întârziat (durează până termină de citit cartea). Cărţile erotice sunt bune pentru bărbaţi doar dacă le citesc femeile.

 

Vinul care a promovat acest slogan „Bun pentru femei dacă-l beau bărbaţii” mărturisesc că în ciuda faptului că este ieftin, este vinul meu preferat de câţiva ani.

Comments

  1. Ala numai vin nu e!

Lasa un comentariu aici.

*