Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Total Casa Pitesti (Trivale)

 

Nu cred că am călcat de mai mult de şase ori (în decurs de câţiva ani) în magazinele Total Casa, deci destul de rar, în cel din Prundu, Găvana şi ultimul în cel din Trivale. La Meli Melo calc şi mai rar pentru că este un lanţ de magazine pe care nu-l suport şi văd că Total Casa Trivale adoptă acelaşi stil scârbos de a-şi îndepărta clienţii. Îi anunţ pe această cale că s-au inventat camerele de supraveghere şi că decât să pună o tanti care stă la fundul fiecărui client (jalnic!) mai bine o plătesc să se uite pe monitoare. E mai simplu şi mai relaxant pentru client. Este lipsă de bun simţ să-ţi consideri pe faţă fiecare client drept un potenţial hoţ.

M-am dus să cumpăr ceva de la ei şi nu a durat mai mult de zece minute din clipa în care am păşit să intru şi implicit să ies din acel magazin. M-am uitat la cele patru tipuri de produse din care puteam alege şi când m-am decis ce să iau şi l-am şi luat, a venit o tanti angajată să stea la fundul meu. Nu care cumva să bag acel produs voluminos în buzunarele blugilor sau în poşeta în care nu-mi încape nici măcar portofelul. Este cu adevărat jenant pentru mine în calitate de client să fiu considerată o hoaţă pentru că am intenţia să cumpăr de la ei. Păi dacă la mine s-a uitat dubios şi a îndrăznit să creadă că aş putea să plec cu ceva neplătit, cu femeile care vin în fuste special croite pentru furt, cum se uită? Cum procedează?

Şi dacă tot a venit după mine să vadă ce fac acolo, putea măcar să-şi facă datoria de angajată şi să mă întrebe dacă mă poate ajuta cu ceva.

A fost o primă şi ultimă experienţă dizgraţioasă în acel magazin. Categoric n-am să mai calc în Total Casa Trivale ţinând cont că nu-şi respectă clienţii.

 

Peisaj 18

Te-ar putea interesa si:

Comments

 1. fiecare client este un potential hot, asta e o afirmatie adevatara.. cand oganizezi un magazin iei decizii bazate pe experienta practica… si tu ai putea privii lucrurile mai corect, daca ai gandi dintr-o perspectiva mai larga, pt ca traiesti intr-o societate si regulile sunt aplicate a.i. sa fie eficiente pentru otrice om, nu pentru tine. Despre ceea ce ai scris tu aici…sunt cuvintele unei cate ce vorbeste mai mult decat gandeste

  • Iar dumneata nu doar că nu gândeşti, dar nu atingi nici inteligenţa unei furnici. Dacă fiecare client îl vezi ca pe un potenţial hoţ, atunci închide dracu’ magazinul ăla.
   Eu trăiesc într-o societate, iar în societate ceri ceea ce oferi. Eu ofer şi cer respect. Mata(le) când deschizi un magazin, poţi să iei decizii cu mintea şi nu cu fundul? Ca de exemplu să montezi nişte camere sau un sistem antifurt sau ceva de genul.

   Data viitoare, vorbeşte-ţi în oglindă de câteva ori. Poate observi la tine ceea ce mie îmi este atât de evident din prima frază.

 2. Iuliusss says:

  „LADY”…..nu cred!

Lasa un comentariu aici.

*