Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Tipul de femeie neimplinita

 

 

Cred că e normal să avem momente când ne simţim neîmplinite şi avem impresia că cioara de pe gard e mai bună, mai frumoasă şi mai grasă decât vrabia din mână. Indiferent că suntem femei sau bărbaţi, lucrurile astea se petrec. Poate doar numărul diferă. E o prostie să negăm că noi femeile nu simţim atracţie faţă de alţi bărbaţi deşi avem iubit/soţ, că nu ne gândim să fim infidele, că nu ne înşelăm jumătatea. Ba o facem, dar cred că ne convine să-i lăsăm să se creadă superiori sau chiar vinovaţi – depinde de situaţie.

Totuşi, la 30+ ani te aştepţi ca o femeie să gândească mai mult decât ar face-o musca sau coada vacii. Nu poţi să fii căsătorită de aproape 10 ani, să ai copii şi să crezi că Frumoasa şi Bestia chiar există. Te întâlneşti întâmplător cu iubitul din liceu, ţi se reaprind călcâiele şi ai impresia că Universul conspiră în favoarea voastră şi că e momentul să reluaţi relaţia. E aberant, prostesc, penibil, stânjenitor. Ciorba reîncălzită, categoric n-are gust. Dacă relaţia nu a rezistat când „drumurile” erau libere, de ce naiba ar rezista acum când vorbim de două familii şi greutăţile ce apar în fiecare zi?

Nu poţi să ai mintea atât de îngustă încât să crezi că sunteţi sortiţi unul altuia doar pentru că amândoi sunteţi căsătoriţi de un deceniu, că aveţi copii născuţi la o diferenţă de 2 – 3 zile, că e un semn faptul că unul dintre copiii lui îţi poartă numele. Dacă el a ales să-şi numească propriul copil după tine… pot să spun doar că-i cretin. Mă îndoiesc că el a ales numele şi s-a gândit la prostuţa lui iubită din liceu, dar uite că i-a prins bine acum – te dă pe spate băgându-ţi pe gât gogoşi cu ciocolată.

Asta cu „prima dragoste nu se uită niciodată” mi se pare o prostie dacă o iei în genul că mereu o să simţi ceva aparte pentru primul iubit. De uitat, în mod clar nu-ţi poţi uita iubiţii – doar dacă nu te-ai giugiulit cu un oraş întreg big grin. Trecutul trebuie să rămână trecut, iar tot ce poţi să simţi pentru vreun fost se numeşte atracţie – nu iubire. Atracţie poţi să simţi şi pentru tipul pe care l-ai salutat ieri, tipul care ţi-a deschis uşa la lift, tipul de la magazinul din colţ s.a.m.d. Primul iubit nu are nimic în plus faţă de oricare alt bărbat. Poate doar dezavantajul că nu te-a vrut suficient în trecut.

 

Lady,

Comments

  1. Bine zis! Sunt de-acord cu ideea ta despre faptul ca nu are niciun sens sa reiei o relatie. Pupici.

  2. Mi-au lipsit articolele tale happy o sa-mi fac timp sa le citesc mai des kiss
    Stiu si eu asemenea femei, din pacate, care dupa ce fac un copil, doi, se trezesc ca nu si-au trait suficient viata -- a se intelege ca nu si-au facut de cap cat trebuie laughing E absurd, ironic, o chestie tampita s-o iei de la capat cu nush ce iubit din liceu sau de unde o fi. „Primul iubit nu se uita” -- clar nu se uita, nu ca ar avea special, sau ar fi primul, nu-l uiti si punct. Eu cred ca pe ultimul, ala care iti devine sot, cu care iti petreci toata viata, cu care faci copii, pe ala clar nu ai cum sa-l uiti decat daca esti amnezica. Daca se uita dupa altii sunt doar nebagate in seama si au impresia ca vad iubire unde e doar lipsa… if you know what i mean laughing

    • Cred că atunci când îţi întemeiezi familie trebuie să ai o fărâmă de maturitate în tine. Nu poţi să faci copii doar pentru că vrei acum sau chestii de genul. Nu poţi să-i faci, iar într-un moment de prostie precum cel de mai sus, să arunci la coşul de gunoi tot ce ai.

      Poate o să scriu zilele viitoare despre o tipă care umblă cu un nene mai bătrân (cică mare vedetă). O înşeală omul la greu -- chiar în faţa ei, iar ea are impresia că el ţine doar la ea. Să am timp liber şi chef de caterincă.

Lasa un comentariu aici.

*