Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Sunt indignata

 

M-am trezit bine şi m-am înfuriat pe parcurs, mai exact în timp ce mă uitam (întâmplător) la Ştirile ProTv. Eu simt că iau foc când aud sau văd români proşti şi aşa s-a întâmplat şi de dimineaţă. O să fac referire la cazul fetiţei de zece ani din Satu Mare, dispărută zilele trecută şi acum găsită moartă.

Cum a putut cretinul ăla de douăzeci şi trei de ani să pună mâna pe fetiţa asta, s-o violeze şi s-o ucidă? Cum să violezi o persoană? Cum s-o ucizi cu sânge rece? Un asemenea cretinoid dă dovadă de ultimul grad de prostie şi nebunie la un loc. Unde să mai pun şi faptul că avea doi copii şi al treilea era pe drum. Să-l bagi la închisoare după o asemenea faptă, NU este o pedeapsă! Nici că o să i se aplice în închisoare regula violatorilor, NU este pedeapsa cea mai bună. Specimenele de acest gen au nevoie de pedepse exemplare. Faptul că intră la închisoare câţiva ani şi i se scad din pedeapsă câţiva ani pentru bună purtare, nu o să-i sperie pe cei care au în sânge violul şi crima.

N-am înţeles niciodată de ce o persoană care mărturiseşte că a ucis pe X-ulescu, primeşte mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Din punctul meu de vedere, atât timp cât îşi mărturiseşte fapta cu lux de amănunte, nu are nevoie de acele zile de arestare preventivă, ci trebuie să intre rapid în pâine. N-am să înţeleg nici de ce o persoană care declară în faţa camerelor de luat vederi şi a poliştilor „după ce ies de la puşcărie, mă apuc din nou de furat„, mai este vreodată eliberat.

Concluzie: avem nevoie de pedepse mai aspre pentru criminali, violatori şi hoţi (exemplul de mai sus).

 

dreamstime_xs_20627070

Te-ar putea interesa si:

Comments

 1. Am citit postarea si am aceleasi sentimente de indignare si furie.Pentru violatori pedeapsa cea mai tare mi se pare aceea de a li se taia „ceva” pe viu…criminalilor pedeapsa neaparat cu moartea prin aceeasi metoda pe care au folosit-o pe victime,iar hotilor taierea mainilor pe viu…..vi se pare prea mult?Mie nu.

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
  • Nu mi se pare mult, ci puţin. Că-l laşi fără „ceva” nu e suficient. Trebuie să primească şi el înzecit tratamentul pe care i l-a aplicat victimei.
   Pentru un criminal, moartea e prea uşoară. Trebuie să simtă durere.

   • Pai tocmai asta si spuneam….daca un criminal si-a omorat victima in chinuri groaznice sa fie si el tratat la fel.NU?….chinuri sa simta exact ce asimtit si victima.

    Like? Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu aici.

*