Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Sfaturi de la Dr. Oz

Hello,

 

 

Pentru că uneori îi prind emisiunea şi pentru că îmi plac discuţiile şi soluţiile pe care le dă, am decis să fac un topic unde să scriu tot felul de informaţii pe care le aud în emisiunea respectivă.

 

1. Folosiţi Sirop / Nectar de Agavă în loc de zahăr. Agava se extrage din cactus. Preţul este destul de piperat, dar eu zic că merită.
 
2. Infecţii sinusale – faceţi un ceai cu o lingură de Androgradhis, apoi staţi cu faţa deasupra aburilor.
 
3. Răni – aplicaţi pe răni miere de Manuka, 3/zi. Este un antibiotic natural.
 
4. Dureri în gât – puţină sare, un pahar apă, 1/2 lngură genţiană se amestecă şi se face gargară.
 
5. Rădăcină de Konjac – preţ 56 lei – slăbit, stări de oboseală etc.
 
6. consumaţi zilnic de apă cu lămâie pentru detoxifiere şi pentru stimularea micţiunii (urinare)
 
7. pentru a preveni apariţia unor boli datorate mucegaiului ce apare în maşina de spălat, 1/săptămână lăsaţi maşina să spele fără haine, adăugând clor.
 
8. Dr. Oz le recomandă femeilor să facă sex cât mai des posibil pentru a nu li se „atrofia” vaginul, în sensul că o femeie cu o activitate sexuală scăzută, întâmpină dificultăţi atunci când întreţine un contact sexual, deoarece nu se mai lubrifiază suficient de mult, deci are dureri, iar lipsa sexului nu o deranjează absolut deloc.
 
9. Zilnic trebuie să faceţi cel puţin 30 minute exerciţii fizice. Astfel, într-un an pierdeţi până la 9 kg. Muşchii ajung să consume/arde mai multe calorii atunci când nu mai fac mişcare.
 
10. Măsuraţi tensiunea la ambele braţe – aceasta trebuie să aibă valori cât mai apropiate. În caz contrar, mergeţi la doctor. Pentru tensiune crescută faceţi zilnic 10 minute exerciţii sau 30 minute de mers.
 
11. Valori pentru glicemie / diabet: sub 100 – valoare normală, între 101 şi 125 – prediabetic, peste 126 – diabet.
 
12. Pentru somn liniştit – ceai de valeriană sau 1 linguriţă germeni de grâu sau seminţe de CHIA cu 3 ore înainte de somn.
 
13. Ten strălucitor – consumaţi alimente bogate în Omega 3: somon, sardine, macrou …
 
14. Ten mereu tânăr – consumaţi alimente bogate în vitamina A, C şi E: cartofi dulci (vitamina A), ardei roşu (vitamina C), migdale (vitamina E).
 
15. Ulei de cocos:
– scădere în greutate – deşi este saturat şi este egal cu uleiul de măsline din punct de vedere caloric, acesta se dizolvă mult mai uşor în sânge.
-tratează afecţiunile pielii
– tratează ulcerul.
 
16. Vitamina B
Vitamina B12 – accelerează organismul să consume calorii.
Vitamina B12- esenţială pentru activitatea cerebrală.
Vitamina B3 – aplicată pe faţă îţi întinereşte tenul; este şi antiinflamatorie.

Lasa un comentariu aici.

*