Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Sex in grup – terapie si vaccin

 

 

Îţi faci cruce de ceea ce vezi sau auzi la alţii. Căsătoriţi de doi ani + trei de relaţie (în total cinci ani cu lovituri de palmă), cuplul întâmpină problema secolului – lipsa apetitului sexual. Ea vrea amant, el vrea sex cu un cuplu big grin. Pervers soţ, ştiu, dar să vedeţi paradoxul. Lui a ajuns să-i fie ruşine să facă sex cu soţia lui şi inventează tot felul de motive puerile – aşa zice ea, dar mie mi se pare că nu ştie cum să scape de ea. În schimb, omului nu-i este ruşine să mai aducă un cuplu în patul lor matrimonial.

Mai mult decât atât, dacă el nu se schimbă şi evită să fie intim cu ea, a luat în considerare varianta cu amantul. Ea spune că decât să se ducă la alta fără ca ea să ştie, mai bine acceptă varianta cu sexul în grup. A mai auzit ea pe la alţii că dacă satisfaci pofta şi curiozitatea soţului, totul revine la stadiul iniţial (floricele, pupici, iubire, giugiuleli s.a.m.d.). Trag concluzia că unele femei (cele care şi-au lăsat creierul pe băncile şcolii cu foarte mulţi ani în urmă) au impresia că sexul în grup este ca o terapie pentru cuplu şi în acelaşi timp un vaccin. Nu contest treaba cu terapia şi beneficiile pentru că ţine de fiecare cuplu în parte, dar să ai impresia că faci sex în grup o singură dată (precum vaccinul din copilărie care te fereşte de boli pe vecie) şi apoi ai parte de o super iubire în căsnicie şi că nu o să-ţi mai vină soţul cu alte fantezii în genul acesta… eşti mai mult decât îngustă la minte.

E normal ca el să vină şi cu alte idei şi trebuie să te gândeşti cât poţi să suporţi şi ce o să se întâmple dacă partenera voastră o să-l determine să divorţeze sau ce o să se întâmple cu căsnicia ta „fericită” dacă te îndrăgosteşti de amant sau chiar de amantă big grin.

 

Lasa un comentariu aici.

*