Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Sarutul: interzis in public?

 

 

Eu am o întrebare: voi vă sărutaţi cu iubitul în public? Cam stupidă întrebarea, dar o să vedeţi de ce o adresez. Un  pupic mic şi nevinovat e cam treacă-meargă, dar eu mă refer la scenele sexuale (scene – pentru că nu implică doar un „pupic”, ci se lasă cu atingeri  şi alte cele) de prin parcuri, terase, magazine s.a.m.d.

Joi aveam programare la medicul ortodont. Când am ajuns era sala perfect goală şi mi-am zis că sunt tare norocoasă. Am intrat în cabinet, am ieşit, dar trebuia să mai rămân ca să intru şi la stomatolog. M-am aşezat pe un scaun din mica (extraordinar de mică) sala de aşteptare. În secundele următoare au intrat doi tineri ~20 ani. S-au fâţâit de pe un scaun pe altul până au ajuns să stea unul lângă celălalt şi apoi a început partida se sex. Erau copii, erau femei în vârstă, eram tineri în sala respectivă. Măi, e a-l dracului de penibil! Între pereţii casei tale ce mai faci? S-au luat în braţe, s-au sărutat în continuu, s-au atins într-o sală de aşteptare a unui cabinet stomatologic. Vouă vi se pare normal? Iubirea nu ţi-o exprimi aşa, ci doar arăţi că urlă hormonii în tine, dar IA o CAMERĂ şi rezolvă situaţia. Mi-e clar că scenele cu conotaţie (ridicată) sexuală NU au ce căuta în PUBLIC.

E înjositor pentru o femeie să se poarte astfel în public. Parcă trebuia să părem „neprihănite” în faţa altora i dont know. „Bune gospodine în casă, doamne în societate şi curve în pat” – eu chiar susţin această teorie.

 

Cu zece zile în urmă m-am aşezat pe o bancă cu dorinţa să mă bucur de o zi frumoasă şi călduroasă. Pe banca alăturată se aşează doi tineri. Ce a urmat? Ceva mai mult decât preludiu big grin. Ea s-a aşezat pe genunchii lui – nu că nu aveau loc amândoi pe o bancă de un metru şi jumătate – săruturi, atingeri prin zonele intime big grin. Da, ştiu că nu trebuia să mă uit şi pe bune că nu am stat să mă uit la ei, dar nu poţi să stai efectiv cu privirea într-un anumit punct şi uneori îţi mai arunci privirea şi în altă parte. Şi uite aşa prindeam părţi din filmul erotic ce se regiza lângă mine big grin.

 

Nu am o problemă cu sexul, dar consider că trebuie să te comporţi civilizat în public. happy

Comments

  1. EI DA CE SA ZIC CA ERAU COPII BABE SI BABUTE ..ASTA E ,..Ce pofta ti s-a facut ,hai recunoaste si ce nu ai mai fi dat sa ai 20 de ani..!Lasa lumea sa se simta bine,care e problema ?Voi babele care vedeti un sarut ca o partida de sex..traieste viata,lasa conceptiile de moda veche ca nu traiesti de 2 ori wsi ce traba are lumea cu mine ..si eu ma pup in pulic,asta e ..dar voi „carcotasii”care sunteti suferiti dupa p..a repede va gangiti :waww sex..” defapt asta va lipseste.

    • Îmi pare rău să vă anunţ, dar dacă v-aţi născut în anul trecut la e-mail, sunteţi cu mult mai babă decât mine. E vorba pur şi simplu de educaţie şi intimitate.

Lasa un comentariu aici.

*