Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Romanul si PayPal-ul

 

 

Până acum câţiva ani PayPal era inexistent în România. Când văd părerile românilor sau cum utilizează ei PayPal-ul, îmi spun că uneori chiar nu merităm serviciile lor. Românul e obişnuit să-şi bată joc şi are impresia că un cont PayPal este echivalent cu un cont Facebook – ceva de genul „ce mare brânză”. Ne pun la dispoziţie nişte servicii şi noi mai şi mai că facem cont şi căţelului, adică tratăm cu neseriozitate. Cei care nu-şi fac cont spun că nu au încredere în serviciile Paypal, dar au încredere în băncile din ţară. Acord mult mai mult credit serviciilor lor decât băncilor noastre (motiv pentru care nu deţin carduri la ele).

Unii spun că trebuie să ai neapărat card Visa Electron altfel nu pupi cont la Paypal, ei bine, carduri permise de PayPal:

– MasterCard

– Visa

– Visa Electron

– Discover

– American Express

 

Alţii au nemulţumiri că li se iau bani de pe card când îl activează. Da, ţi se iau 1,50$ dar îi găseşti în contul de PayPal şi are ca rol verificarea cardului – totul pentru siguranţă.

Transferurile de bani se fac rapid şi mai mult decât uşor, cu sau fără comision – ţine de cum îţi selectezi opţiunile înainte să trimiţi banii cuiva. Nu trebuie să ai contul făcut într-o anumită pentru că banii se convertesc automat în moneda dorită. Tranzacţiile se fac doar pe bază de e-mail.

În cazul în care vrei să faci o plată şi nu ai bani în contul de PayPal, plata se realizează luându-ţi bani de pe card.

Retragerea banilor din cont şi trimiterea lor pe card durează 1 – 2 zile (în funcţie de ziua şi ora în care faci retragerea). La fiecare retragere ţi se opresc 2,5$, iar limita de retragere este de 500$/zi.

Lasa un comentariu aici.

*