Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Tus lichid Very Me Clickit de la Oriflame

Oriflame

 

Hello ladies!

 

 

La finele lunii trecute am achiziţionat de la Oriflame acest tuş lichid pentru pleoape, iar acum este momentul să vă spun pe scurt părerea mea despre el.

În primul rând trebuie să vă mărturisesc că din punctul meu de vedere, tuşul lichid pentru pleoape de la Oriflame este mai bun decât cel de la AVON despre care v-am vorbit aici (clic). În primul rând cel de la Oriflame este mai închis la culoare şi aşa rămâne indiferent dacă intră sau nu în contact cu alte culori. În al doilea rând, trasează linii foarte subţiri. Un avantaj al celui de la AVON este că are forma aceea de pix, iar acest aspect facilitează enorm munca depusă. Cât despre cantitate, cel de la Oriflame are 3,5 ml, iar cel de la AVON are 2,5 ml.

 

 

 Dacă vă gândiţi că este mititel, da, chiar este mic tongue .

 

După cum puteţi observa şi în poză, pensula este foarte subţire.

 

Pe site a obţinut nota 4.2 din 5     – 56 evaluări. Din punctul meu de vedere merită mai mult pentru că este un produs bun, de calitate, la un preţ relativ ok (13 lei) doar că are dezavantajul de a avea acea formă a recipientului. Să ziceam că i-aş da un 4,8 din 5    sau un 9.8 din 10 tongue .

Tuşul îl găsiţi sub diverse culori: negru, maro, gri, verde, albastru şi mov (am auzit doar că cel mov nu arată ca în catalog şi nu prea a fost recomandat). Îl puteţi achiziţiona fie prin intermediul unui reprezentant Oriflame, fie…deveniţi chiar voi clienţi direcţi big grin . Cine a citit postarea mea de acum câteva săptămâni, bănuiesc că ştie cum trebuie să procedeze cu acele starter kit-uri big grin .

 

Trebuie să vă mai spun că persistă, că nu am avut probleme să mă trezesc că mi s-a întins pe faţă, iar la demachiere s-a luat foarte uşor.

Raportul calitate – cantitate – preţ mi se pare excelent şi nu pot să nu vi-l recomand.

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Lasa un comentariu aici.

*