Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Spray racoritor si odorizant pentru picioare de la AVON

Bună dimineaţa!

 

 

Pentru astăzi v-am pregătit două review-uri într-unul singur. M-am gândit să vă prezint două produse pe care probabil le-aţi folosit şi voi sau pe care le-aţi văzut de nenumărate ori în cataloagele de la AVON.

 

 

 

 

 

Cantitate: 100 ml

Producător: AVON Cosmetics

Preţ: între 10 – 20 lei…depinde de oferte

 

 

 

Pot să vă spun că nu trebuie să vă lipsească (mai ales în perioada verii) un spray pentru picioare care să vă răcorească şi relaxează picioarele. În sezonul cald parcă picioarele sunt mai obosite, mai grele ca niciodată.

 

 

Ambele produse vă răcoresc, relaxează precum un masaj şi parfumează picioarele. Sunt uşor de aplicat datorită faptului că au pulverizator. Se absorb rapid în piele, iar când începi să le foloseşti, ai vrea ca acea senzaţie să ţină o veşnicie, să simţi răcoarea aceea în permanenţă. Simţi cum îţi ia tensiunea, încordarea cu mâna, iar picioarele capată un aspect mai frumos, dar pentru un aspect de picioare sănătoase şi îngrijire, vă recomand cu mare drag alte două produse de la AVON destinate picioarelor. Le vedeţi în poză şi o să vă vorbesc în curând despre ele.

 

 

Ce poate să fie mai plăcut decât să ai nişte picioare sexi, sănătoase şi să poţi purta săndăluţe fără să te stresezi, ba chiar să te simţi bine în pielea ta. Picioarele devin foarte uscate în acest sezon, iar noi femeile, după o vârstă începem să ne confruntăm cu crăpăturile ce apar în zona călcâielor, iar asta pentru că nu le acordăm atenţie din timp.

Vara aceasta mi-am simţit picioarele obosite ca niciodată. Probabil îmbătrânesc big grin . Când simt că vreau să le relaxez, fug repede la sertar şi îmi iau unul dintre spray-uri.

Raportul calitate – cantitate – preţ este relativ ok şi asta pentru că mi-ar fi plăcut să avem parte de 200 ml de produs măcar tongue . Nota mea este 8 tocmai datorită preţului – cantitate.

Îmi aduc aminte când îmi spunea bunică-mea când eram copilă ” uite ce călcâie frumoase, roz ai”. Nu ştiu de ce mi s-a întipărit în minte, dar acum văd şi eu că nu mai sunt ca atunci şi suspin după picioare perfecte. Mult timp am evitat să acord picioarelor mele atenţie, dar acum m-am lămurit că trebuie să pun piciorul în prag şi să le răsfăţ.

 

 

Voi vă răsfăţaţi picioarele? Cât de important este aspectul lor pentru voi?

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Comments

 1. MARY ANTON says:

  foarte bune

 2. Aluculesei Brindusa says:

  am folosit si eu si sunt foarte bune!

 3. Ivan Janeta says:

  Si eu le-am folosit si sunt bune asa este trebuie sa dam mai multa atentie picioarelor mai ales in aceasta periada daca vrei sa sti cate ceva depre o persoana pe care o cunosti utate la picioare si la maini si vezi cat de ingrijita e eu asa spun ca trebuie sa ai picioarele si mainile impecabile poate ma insel dar mie asa imi plac.

 4. Geta Alexiu says:

  spray-ul pentru picioare il folosesc si eu. E foarte relaxant

 5. Am folosit mult timp aceste produse pentru picioare si eram multumita. Daca imi amintesc bine, aveam toata gama de la Foot Works happy

Lasa un comentariu aici.

*