Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Spray pentru par gras sau cu tendinte de ingrasare de la Schauma

 

Hello ladies,

 

 

Şi astăzi am un scurt review pentru voi. V-am sus cu ceva timp în urmă că mi-am achiziţionat un spray pentru îngrijire şi prospeţime cu bumbac de la Schauma, adică un spray pentru părul gras sau cu tendinţe de îngrăşare.

 

 

Cantitate: 200 ml

Preţ: cred că am dat 15 lei sau ceva de genul (în Kaufland)

Producător: Schwarzkopf & Henkel

Mod de utilizare: agitaţi produsul şi aplicaţi-l de la o distanţă de 25 – 30 cm prin pulverizare pe părul curat, uscat cu prosopul.

 

După cum am mai spus, produsul este destinat părului gras sau cu tendinţe de îngrăşare, iar principalul său ingredient este bumbacul.

 

 

 

 

 PĂREREA MEA DESPRE SPRAY-UL DE ÎNGRIJIRE, PROSPEŢIME CU BUMBAC DE LA SCHAUMA

 

 

Mi-ar fi plăcut să îl testez împreună cu şamponul purificator de la ANIAN, dar abia acum mi-am cumpărat din nou acest şampon, aşa că bietul spray a avut ceva mai mult de muncă datorită şampoanelor folosite pe perioada testării.

– mirosul este unul foarte plăcut, dar nu persistă foarte mult pe păr sau cel puţin nu miroase foarte intens

– este foarte uşor de aplicat pe păr

– să nu vă imaginaţi că produsul o să vă scape de problema îngrăşării părului. Pe mine, cu un şampon de o calitate proastă, m-a ajutat să menţin părul curat circa 2 zile. Cu Şamponul de la Anian, treaba ar fi stat altfel.

– cantitatea este destul de mare, iar pentru că la aplicare vă recomand să folosiţi doar 3 – 4 pulverizări, produsul o să vă ajungă foarte mult timp

– raportul cantitate – calitate – preţ este mai mult decât satisfăcător

– nota mea pentru acest produs este 9,5

– este un produs pe care l-aş achiziţiona din nou.

 

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu aici.

*