Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Servetele umede pentru indepartarea machiajului cu Aloe Vera Blanchette B.

 

 Hello!

 

 

Am găsit şerveţele umede demachiante de la Blanchette B. Complete Care în Kaufland şi m-am gândit să le cumpăr. Zis şi făcut. Să nu credeţi că m-am gândit că o să fiu mulţumită de ele. Când am văzut preţul de 2 lei nu am putut să nu îmi imaginez cum o să îmi întindă rimelul, cum o să mă enervez, cum o să arăt cu rimelul întins s.a.m.d. Mă enervam şi mă amuzam în acelaşi timp când mă gândeam la acea imagine happy , dar…. staţi să citiţi tot.

 

Preţ: ~ 2 lei

Cantitate: 25 şerveţele

Producător şi distribuitor: Kaufland România

 

 

Aşa arată pachetul cu şerveţele demachiante Blanchette B.:

 

 Părerea mea despre acest produs:

 

M-au lăsat cu gura căscată de la prima utilizare. Când am scos primul şerveţel, mi-am zis în glumă că este posibil să folosesc jumătate din tot pachetul de şerveţele dacă sunt de o calitate proastă, dar 2 şerveţele au fost mai mult decât suficiente de fiecare dată. Primul şerveţel mi-a îndepărtat de fiecare dată aproape tot machiajul, iar pe cel de-al doilea l-am folosit ca să îndepărtez şi ultimele urme de machiaj (dacă mai găseam).

Pielea tenului rămâne curată, proaspătă, revigorată, hidratată şi fermă.

Mirosul lor este unul plăcut – nu ştiu dacă neapărat a aloe, dar au un parfum big grin . Umede sunt, dar nu atât de multă încât să pice din ele soluţia demachiantă.

Sunt testate dermatologic şi microbiologic; au PH neutru, fiziologic – potrivit pentru toate tipurile de ten; nu conţin alcool, PEG, alergeni.

 

Pentru moment mă opresc la ele şi spun „pa” demachiantelor  tip cremă.

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Comments

  1. Eu le-am folosit prima data pe cele in ambalaj verde, acum am trecut la cele in ambalaj albastru, care sunt mult mai umede.Le indragesc la fel de mult ca si tine!

    • Pe cele albastre le am şi eu acum. Mi-am luat chiar două pachete din Kaufland şi ai dreptate în privinţa umidităţii. Eu sunt surprinsă de preţul şi calitatea lor.

Lasa un comentariu aici.

*