Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Servetele umede pentru indepartarea machiajului cu Aloe Vera Blanchette B.

 

 Hello!

 

 

Am găsit şerveţele umede demachiante de la Blanchette B. Complete Care în Kaufland şi m-am gândit să le cumpăr. Zis şi făcut. Să nu credeţi că m-am gândit că o să fiu mulţumită de ele. Când am văzut preţul de 2 lei nu am putut să nu îmi imaginez cum o să îmi întindă rimelul, cum o să mă enervez, cum o să arăt cu rimelul întins s.a.m.d. Mă enervam şi mă amuzam în acelaşi timp când mă gândeam la acea imagine happy , dar…. staţi să citiţi tot.

 

Preţ: ~ 2 lei

Cantitate: 25 şerveţele

Producător şi distribuitor: Kaufland România

 

 

Aşa arată pachetul cu şerveţele demachiante Blanchette B.:

 

 Părerea mea despre acest produs:

 

M-au lăsat cu gura căscată de la prima utilizare. Când am scos primul şerveţel, mi-am zis în glumă că este posibil să folosesc jumătate din tot pachetul de şerveţele dacă sunt de o calitate proastă, dar 2 şerveţele au fost mai mult decât suficiente de fiecare dată. Primul şerveţel mi-a îndepărtat de fiecare dată aproape tot machiajul, iar pe cel de-al doilea l-am folosit ca să îndepărtez şi ultimele urme de machiaj (dacă mai găseam).

Pielea tenului rămâne curată, proaspătă, revigorată, hidratată şi fermă.

Mirosul lor este unul plăcut – nu ştiu dacă neapărat a aloe, dar au un parfum big grin . Umede sunt, dar nu atât de multă încât să pice din ele soluţia demachiantă.

Sunt testate dermatologic şi microbiologic; au PH neutru, fiziologic – potrivit pentru toate tipurile de ten; nu conţin alcool, PEG, alergeni.

 

Pentru moment mă opresc la ele şi spun „pa” demachiantelor  tip cremă.

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Te-ar putea interesa si:

Comments

  1. Eu le-am folosit prima data pe cele in ambalaj verde, acum am trecut la cele in ambalaj albastru, care sunt mult mai umede.Le indragesc la fel de mult ca si tine!

    Like? Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pe cele albastre le am şi eu acum. Mi-am luat chiar două pachete din Kaufland şi ai dreptate în privinţa umidităţii. Eu sunt surprinsă de preţul şi calitatea lor.

Lasa un comentariu aici.

*