Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Ser pentru varfuri deteriorate Gerovital Plant

 

Hello ladies!

 

 

Încep săptămâna cu un review şi cred că aşa o s-o ţin până la finele săptămânii big grin . Am întârziat puţin cu aceste review-uri dar numai bine pentru că abia le-am testat ceva mai mult.

 

Astăzi vă prezint un produs care nici nu îl laud, dar nici nu îl vorbesc de rău. Este vorba despre Serul Tratament Pentru Vârfuri Deteriorate de la Gerovital Plant. Produsul arată aşa:

 

 Cantitate: 100 ml

Preţ: 9,58 lei

Producător: S.C. FARMEC S.A.

Produsul poate fi achiziţionat online de aici (clic), dar eu l-am cumpărat din Kaufland.

 

 

Informaţiile pe care le întâlnim pe eticheta produsului:

 

 

 

PĂRĂREA MEA DESPRE SERUL TRATAMENT PENTRU VÂRFURI DETERIORATE:

 

Nu am multe de spus pentru că produsul te pune în balanţă. Nu poţi să spui nici că e bun, dar nici că îţi distruge părul. Este un produs care mi s-a părut că nu a făcut mai nimic. Eu l-am luat ca să îmi protejez vârfurile – le simţeam puţin aspre, uscate şi am zis să iau măsuri. Mi se pare un produs bunicel, dar nu l-aş cumpăra din nou şi nici nu l-aş recomanda cuiva, decât dacă ca o ultimă soluţie.

Totuşi, nu îl văd ca pe o soluţie salvatoare în faţa tunsului.

Poate părul meu nu a fost pe aceaşi lungime de undă cu serul. Nu am habar, dar îi dau notă de trecere produsului…să zicem un 6 – 7, dar nu l-aş recumpăra decât ca un moft, să am ceva în sertarul cu cosmetice.

Mirosul este ok, adică are un parfum plăcut;  este uşor de aplicat;  cantitatea este suficient de multă, suficient cât să aplici de mai multe ori pe păr, dar… thinking

 

 

Comments

  1. Ai dreptate!si eu l-am cumparat crezand ca ma va ajuta vreun pic dar nu s-a intamplat nimic…e ca si cum ar fi numai apa…nici nu te ajuta nici nu iti face rau…e degeaba

Lasa un comentariu aici.

*