Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – ( Rimel ) Spectra Lash Mascara AVON

 

Hello ladies,

 

Ce spuneţi de un review pentru rimelul Spectra Lash de la AVON? big grin Nu vă aşteptaţi să spun lucruri pozitive pentru că sunt furioasă pe el big grin .

 

 

Cantitate: 9 ml

Producător şi distribuitor: AVON Cosmetics

Preţ: 29 lei

 

 

Ştiţi că are cele 3 trepte. Indiferent de treapta utilizată, el are la fel de mult rimel pe periuţă şi îmi lipeşte genele între ele. Periuţa este oribilă, de-aia „păroasă” 😆 , iar din punctul meu de vedere, cea mai bună periuţă este cea din plastic pentru că separă genele.

Din fericire am o periuţă din plastic păstrată şi cu ea reuşesc să aplic mascara. Produsul, mai exact conţinutul este ok, adică îmi face genele mai mari, mai lungi, dar le şi încarcă.

 

Puteţi observa şi în poza de mai jos (cât de cât) că periuşa este încărcată cu rimel şi că este deasă.

 

 

Cei de la AVON spun:

– ochii par mai mari dacă aplicăm mascara şi pe genele inferioare – cu asta sunt de acord

– genele au cu până la 8 ori mai mult volum – au volum, dar nu atât de mare şi nu dacă aplici cu periuţa originală

– volum surprinzător – nu chiar

– dacă vrei să realizezi un machiaj dramatic să aplici rimel la nivelul al 3-lea – nu are sens să mai comentez…e dramatic şi la nivelul 1.

 

Eu sunt tare mulţumită de rimelurile de la AVON, dar numai de cele cu periuţa „specială” big grin îi spun  eu, adică cea din plastic.

 

 

Voi ce rimel folosiţi? Sunteţi mulţumită de el? Dar de cele de la AVON? Aţi încercat şi acest rimel?

 

Lasa un comentariu aici.

*