Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Pila plata DM

 

 

Pentru că mă aflam în DM, nu vroiam să plec doar cu 2 lacuri de unghii + aveam nevoie de pile, mi-a atras atenţia acest set de 10 pile. Foarte ciudate tongue zic eu.

 

Cantitate: 10 pile plate

Preţ: 3,89 lei

Producător: DM

 

 

Informaţiile de pe ambalaj:

 

Aşa arătau după ce le-am scos din ambalaj:

 

Şi o poză făcută pe întuneric ca să se vadă că sunt mai multe:

 

 

PĂREREA MEA:

 

Am ales să fac acest review tocmai pentru ca atunci când or să vă iasă în cale să nu staţi pe gânduri (le iau sau nu?). Categoric nu sunt cele mai bune pile – nu pentru gel sau tips-uri. Au şi ele avantajul lor, şi anume că sunt aspre (fix cum le vroiam) şi sunt bune pentru zonele unghiei unde pilirea cu o pilă normală este ceva mai dificilă.

 

De pilit, pilesc bine, dar sunt destul de subţirele, ori eu aveam nevoie de o pilă care să stea fixă, dreaptă când pilesc. Se îndoiesc puţin şi mă fac să depun puţin mai mult efort.

 

În concluzie, nu sunt geniale, aşa că dacă nu ai nevoie de ele – nu le lua. Pe de altă parte, mă gândesc că nu strică să le am. Am nevoie de ele uneori, când pilesc unghia la contactul cu pielea.

 

 

Pe curând!

Lady,

Comments

  1. ana maria birladeanu says:

    am avut una primita demult la o rvita,seaamana cu asta dar mie mi se parea ca este din carton confused,nu cred c asa putea face ceva cu ele

    • Da, este făcută dintr-un carton cam subţirel. Singurul lucru bun este că sunt destul de dure, subţirele şi îmi pot fi de folos pe viitor. Singurul dezavantaj este că nu au un carton mai dur, care să nu se îndoaie uşor.

Lasa un comentariu aici.

*