Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Nisip silicatic pentru pisici – Pet Expert

Hello,

 

Astăzi abordez un subiect interesant rolling on the floor pentru iubitorii de animale big grin . Vreau să vă vorbesc puţin despre nisipul silicatic pentru pisici.

Cred că e cazul să menţionez că oricât de bun ar fi acest produs, tot mai bună este o litieră care se curăţă singură şi care nu necesită să îi schimbi nisipul, ci doar să…fie conectată la apă şi arată aşa http://www.a1.ro/galeriifoto/s-a-inventat-litiera-pentru-pisici-care-se-curata-singura-0-204862.html .

 

Dar pentru că este câteva sute de euro şi mai are nevoie şi de nişte chestii (precum apa, electricitate), tot mai bună rămâne litiera tradiţională, cu acoperiş şi filtru de carbon.

Filtrul de carbon nu permite mirosului să iasă din litieră, iar capul vă este de mare ajutor dacă pisica are simpaticul obicei big grin de a arunca tot nisipul din litieră big grin . Eu aşa am preferat să o cumpăr, daaaaaaaaaaar să nu vă imaginaţi că pisicile mele nu dărâmă uşiţa de fiecare dată şi că nu trag câte o bucată de nisip/cristal din litieră, iar apoi pornesc joaca şi eu încep cu cearta laughing .

 

Să revin la subiectul nisip silicat big grin .

 

 

 

Review nisip silicat pentru pisici de la PET Expert

 

 

Preţ: 30 lei (depinde de cantitate)

Cantitate: 3.5 kg

Importator şi distribuitor: Profipet Com

 

Detalii pe care le găsim pe ambalaj:

– protejează mediul

– ultra-absorbant

– anti-bacterial

– elimină mirosul

– folosire îndelungată (depinde de numărul de pisici laughing )

– trebuie să îndepărtezi doar fecalele

– absoarbe instantaneu mirosul de urină

– nisip non-toxic şi nepoluant

– nu produce praf (ba da, dar puţin – şi ăla datorat cristalelor de nisip sparte… probabil datorită transportului s-au spart – şi doar când pisica adoră să îl arunce din cutie şi zgârmă cu insistenţă)

– poate fi folosit şi de către persoanele care sunt alergice

– cristalele de siliciu sunt foarte uşoare

– inhibă dezvoltarea bacteriilor

– neutralizează mirosurile

 

 

Mod de folosire: puneţi în litiera pisicii un strat de 3 – 4 cm de nisip silicatic. Îndepărtaţi fecalele (reziduurile spolide) ori de câte ori acestea apar în litieră tongue .

Nisipul se schimbă periodic. Eu l-am ţinut o săptămână pentru că atât a rezistat nisipul.

 

 

Aşa arată în litieră: 

 

Am avut într-un timp un nisip oribil, cumpărat din Kaufland. Efectiv de la prima utilizare prindea un miros oribil şi se întărea tot, aşa că acum sunt mulţumită foarte, foarte tare de acest nisip silicatic.

Reţine mirosurile, cristalele absorb foarte bine şi se regenerează rapid. Nisipul este uşor, aşa că să îl car, nu mai este o problemă pentru mine big grin . Am spus şi mai sus că a ţinut o săptămână şi nu am doar 1 sau 2 pisici tongue . O pungă de 3.5 kg ajunge  pentru 1 pisică o lună întreagă.

Litiera se păstrează curată, iar când schimbaţi nisipul este foarte uşor de curăţat.

Cristalele absorb din primul minut lichidele şi usucă fecalele. În primele 5 minute reţine mirosurile  urâte şi le păstrează în interior, iar în 30 minute, apa este evaporată din cristale, iar cristalele se regenerează.

 

Ambalajul arată aşa:

 

 

 

Astăzi am luat tot nisip silicatic decât că am prins de la altă firmă, dar urmează review şi pentru ele.

Eu îl recomand tuturor celor care au animale de companie, mai exact pisici tongue .

 

 

Comments

  1. andra katerina says:

    ce frumos arata!
    sa-i transmit si lu tata sa ia la pisicuta noastra, acu ca e viitoare mamica e foarte rasfatata laughing

  2. Mmmm, interesant si asta! Pfuu! Tumi,mama, schimbam si noi nisipul,mai ales ca e usor de carat!laughing)

Lasa un comentariu aici.

*