Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Mascara Volume Build de la Oriflame

 

 

Mascara Volume Build de la Oriflame

 

 

Preţ: 14,99 lei

Cantitate: 8 ml

Producător: Oriflame Cosmetics

Poate fi achiziţionat de aici (clic)

 

Mascara Oriflame

 

 

Aşa arată periuţa acestui rimel:

 

 

 

 

Mascara Oriflame 1Mascara Oriflame 2

 

 

 

Părerea mea despre acest produs:

Eu cred că o să îmi pun bloggeriţele în cap sau în tabăra adversă. Am citit câteva review-uri făcut de câteva bloggeriţe acestui rimel. Mi s-a părut că nu au fost oneste, că au făcut reclamă necinstită sau că îşi subestimează cititoarele. Au folosit acest rimel de 2 -3 ori şi au făcut afirmaţii precum: nu lipeşte genele, chiar oferă volum de gene false, a fost suficient un singur strat s.a.m.d.

Eu vă spun că din punctul meu de vedere este un rimele bun. Am două mascara favorite de la Oriflame:

– Volume Build – calitate compoziţie + periuţă deşi nu are perii aceia mici şi tari din plastic pe care îi consider obligatorii la un rimel

– Hyper Stretch – din punct de vedere al calităţii compoziţiei; periuţa nu a fost deloc favorita mea şi am ales să o înlocuiesc cu o altă periuţă mult mai bună. Efectul mi-a rămas întipărit în minte şi aş achiziţiona din nou acest rimel. O s-o fac cu siguranţă, dar deja am două mascara pe care le utilizez şi sunt suficiente.

Îmi place Mascara Volume Build şi o să îl pun în rândul produselor favorite pentru că are potenţial mare şi poate să îmi ofere gene mai lungi, curbate şi accentuate, dar// nu pot să spun că după primele utilizări nu am avut genele încărcate de rimele sau că nu mi le-a unit sau că a fost nevoie doar de un singur strat sau că îţi oferă efectul de gene false. Orice rimel îţi încarcă genele la primele utilizări şi asta pentru că oricât ai încerca să cureţi periuţa, rămâne foarte mult rimel pe ea. Tot pentru că are foarte mult produs pe ea, îţi uneşte genelea şi atunci nu o să mai aplici doar un strat, ci o să aplici strat după stras până reuşeşti să separi genele.

Poate este prematur să spun că este un produs bun, dare mie mi-a lăsat această impresie încă de la început. Da, încarcă şi uneşte genele în cazul primelor utilizări, dar după ce se mai goleşte puţin recipientul şi periuţa nu mai este supraîncărcată cu rimel, conferă genelor alungire, le curbează şi le separă.

 

Eu îi dau nota 9/10.

 

 

Lady,

Comments

 1. Eu am vazut negru pe alb la bloggerite scris ca nu incarca genele si in poza aratau fix invers! Deci clar ca au facut reclama! Mie rimelul asta mi s-a parut ca nu are un suport dozator potrivit, de asta se ia atat de mult rimel pe acea perie, problema asta e si la Avon la unele rimeluri.

  • Situţia cu scriul şi fotografia am văzut şi eu. Dar cea mai haioasă mi se pare reclama. Tipa are gene false, dar pe lângă asta, există un moment în care se preface că foloseşte periuţa, iar aceasta este perfect curată -- fără urmă de rimel big grin.

   Eu păţesc la toate rimelurile treaba cu periuţa încărcată, dar numai la primele utilizări.

   • Cu alte cuvinte, nici nu stie sa minta pana la capat. Daca tot face o treaba, macar s-o faca bine.

    • Totuşi, mi se pare aiurea să pui gene false şi să-mi spui cât de minunat este rimelul -- vorbind la general.

     • Da, e aiurea, nu-mi imaginam ca exista bloggerite sa le „duca capu” la atat de putin… Pt mine blogul e o mare responsabilitate, de aceea mi se pare aiurea cand vad greseli de gramatica in mod constant si frecvent, precum si multe prostii scrise in review-uri…

      • Ştii, ca să primescă în continuare produse spre testare trebuie să facă review-uri pozitive, să promoveze bine produsul. Totuşi, eu zic că mai bine eşti sinceră şi spui exact ce consideri despre produs. Mi se pare penibil să camuflezi nişte chestii imposibil să nu se întâmple (aplicarea mai multor straturi, lipirea genelor s.a.m.d.)

Lasa un comentariu aici.

*