Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Masca de fata cu laptisor de matca, ulei de masline, unt de shea si miere Apidermaliv

Bună dimineaţa!

 

 Pentru astăzi v-am pregătit un nou review, şi anume….

….

 

 

Review – Mască pentru faţă cu lăptişor de matcă, ulei de măsline, unt de shea şi miere

 

 

Preţ: 12.50 lei

Cantitate: 50 ml

Producător: Complex Apicol Veceslav Harnaj

O puteţi cumpăra din magazinele destinate apicultorilor, dar şi de pe site-ul Complex Apicol.

Ingrediente: unt de shea, ulei de măsline, lăptişor de matcă, miere de salcâm, ceară de albine, ulei de cătină albă.

Se păstrează la temperaturi cuprinse între 16 şi 25 grade C.

Mod de utilizare: Curăţaţi faţa cu apă caldă. Lăsaţi pielea udă şi aplicaţi o cantitate potrivită de mască pentru faţă Apidermaliv. Întindeţi pe întreaga faţă şi lăsaţi să acţioneze timp de 5 – 10 minute. Clătiţi cu apă caldă din abundenţă. Repetaţi acest procedeu cel puţin 1/săptămână.

 

Părerea mea în urma testării:

 

 

Culoarea acestei măşti este un galben închis spre portocaliu. Consistenţa nu este deloc moale, dar se întinde uşor şi mai ales dacă întindeţi pe faţa umedă.

Mirosul nu este cel mai reuşit big grin , aşa că nu vă aşteptaţi la un miros îmbietor. Miroase a ceară de albine sau ceva de genul acesta.

Crema conţine 100% ingrediente naturale şi pentru că este o mască hrănitoare, ea este destinată tenului uscat, foarte uscate dar şi matur.

Eu am avut un ten gras toată copilăria mea, aşa că uneori mai are această tendinţă. Cu timpul am ajuns să am un ten mixt şi deşi această mască este destinată tenului foarte uscat, uscat, după ce am tot testat-o, niciodată tenul meu nu a devenit gras, ceea ce e super. Scopul nu este să îţi transforme tenul uscat/mixt într-un ten gras şi plin de sebum, ci să ţi-l hidrateze, catifeleze şi să îi dea un aspect sănătos şi frumos.

 

Trebuie să vă mărturisesc că eu reuşesc să o dau foarte greu jos de pe faţă laughing . Îţi să senzaţia de miere întinsă pe faţă, iar cine şi-a aplicat măşti cu miere…ştiu ce spun laughing, DAR asta nu mă determină să nu o mai folosesc. Importante sunt efectele, beneficiile şi nu acest aspect big grin .

 

În urma aplicării, tenul meu capată o culoare uniformă, luminozitate, strălucire, fiind curat, catifelat şi hidratat.

Masca de faţă cu lăptişor de matcă, ulei de măsline, unt de shea şi miere, datorită ingredientelor naturale pe care le are în compoziţie, accelerează circulaţia sângelui şi luptă împotriva ridurilor.

 

 

Aţi folosit produse de la Apidermin? Ce părere aveţi despre Apidermin?

 

O zi frumoasă să aveţi! kiss kiss kiss kiss

Lady,

Comments

  1. Geta Alexiu says:

    Chiar o voi incerca sa stii! Chiar nu am folosit deloc produsele Apidermin, le vad de ce vreme la mama si chiar cred ca e foarte multumita de ele din moment ce le foloseste mereu

Lasa un comentariu aici.

*