Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review Lotiune tonica calmanta cu extracte din aloe vera si arnica Pure Nature Organic + Bureti de celuloza

 

Loţiune tonică calmantă cu extracte din aloe vera şi arnică Pure Nature Organic de la Oriflame

 

 

Preţ: 18 lei

Cantitate: 150 ml

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Mi-e puţin cam greu să îmi dau cu părerea despre aceast produs şi asta pentru că este o loţiune calmantă destinată tenului sensibil şi… de ceva vreme am vreo 3 coşuri care nu-mi dau pace şi sunt inflamaţi. Mă aşteptam să mă ajute cât de cât, dar nici nu mă grăbesc să da vina pe loţiune. Să nu dormi, să fii obosit în permanenţă, să nu ai un regim de viaţă sănătos – uneori se văd toate aceste lucruri pe piele.

Loţiunea este transparentă şi are un miros plăcut. Curăţă delicat, dar în profunzime tenul şi se absoarbe rapid în piele. Eu vă recomand să o folosiţi împreună cu bureţii de celuloză şi să folosiţi înainte o loţiune pentru spălarea tenului (sunt înnebunită după Loţiune antioxidantă pentru spălarea tenului cu extracte din fructe acai şi rodie Pure Nature Organic).

Poate vi se pare că 18 lei pentru 150 ml este cam mult, dar ţineţi cont că produsul se găseşte mai mereu la reducere şi trebuie să mai ştiţi că 150 ml chiar nu este o cantitate atât de mică. Loţiunea se consumă foarte greu.

 

Lotiune arnica Pure Nature

 

Preţ: 7 lei

Cantitate: 2 bucăţi

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Vă spuneam acum vreo 2 – 3  săptămâni că deşi am aceşti bureţei de celuloză de ceva vreme, eu nu i-am folosit, dar că o să profit de ei cu ocazia faptului că am achiziţionat loţiunea de mai sus. Îmi place să folosesc acest bureţel (am rămas fără unul graţie uneia dintre pisici care l-a furat şi mi l-a rupt tongue) şi deşi pare tare, asupru, după ce turnaţi pe el puţină loţiune, este mai moale, dar chiar şi aşa exfoliază foarte bine tenul. Deja i-am trecut pe lista achiziţiilor de luni pentru că vreau să vă ofer şi vouă aceşti bureţei de celuloză (în cadrul unui concurs desfăşurat pe facebook). M-am îndrăgostit de bureţelul de celuloză, deşi la început m-am urât la el – ceva de genul „chiar trebuie să îl folosesc pe faţă?” big grin.

Buretei

 

Comments

  1. multumim kiss eu am tenul uscat si sensibil…de la frig imi iasa pete rosii si ma ustura happy …cred c-ar fi buna….mama ei de pisica ti-a papt buretelul big grin

  2. haha happy asa face si a mea cu ce prinde, intr-un timp o luase razna si-mi fura pixul, ascunzandu-l sub covor rolling on the floor muream de ras cand il gaseam

  3. Si eu am avut-o ba chiar am si terminat-obig grin e foarte buna!

    http://mademoisellelorraine.blogspot.ro/

Lasa un comentariu aici.

*