Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review Lotiune de corp Planet SPA cu ciocolata – AVON

 

 

Loţiune de corp Planet SPA cu trufe de ciocolată şi unt de shea – AVON

 

 

Preţ: 46 lei

Cantitate: 200 ml

Producător: Avon Cosmetics

 

Am citit păreri pro şi contra acestei creme de corp de la Planet SPA. E normal să avem păreri diferite, iar dacă fiecare argumentează (îmi place sau nu acest produs pentru că…winking eu nu am nimic împotriva părerii nimănui.

Din punctul meu, această loţiune de corp are un singur defect – cantitatea enormă de 200 ml. Această loţiune de corp are o consistenţă cremoasă, dar se întinde extraordinar de uşor, de bine, uniform şi nu colorează pielea, apa la duş, hainele sau mai ştiu eu ce. Trebuie să folosiţi o cantitate extraordinar de mică după ce aţi făcut duş. Poate ştiţi sau nu dar eu nu suport produsele grase şi asta pentru că lasă pielea lipicioasă şi nu suport acea senzaţie. Această loţiune de corp de la Avon nu mi-a lăsat niciodată pielea lipicioasă/grasă şi s-a absorbit extraordinar de repede în piele. Nu conferă un luciu aparte pielii şi nici face o peliculă de pudră. Poate depinde de piele, dar depinde şi ce cantitate folosiţi.

Mi-am făcut griji iniţial datorită culorii cremei, ca nu cumva să îmi facă pielea maro (ador pielea albă) sau să îmi murdărească hainele. Făceam crize de nervi şi ajunge în secunda următoare în coşul de gunoi, dar nu, eu o folosesc cu drag în fiecare dimineaţă după ce fac un duş fierbinte. Nu ştiu cum au reuşit alte persoane să obţină cu ea efectul de bronz pentru că mie (din FERICIRE) nu mi s-a întâmplat.

Mirosul nu tinde spre ciocolată neapărat, cât spre cacao. Nu mă dă pe spate, dar nici nu are un miros respingător. Pe piele, mirosul este delicat şi de scurtă durată. Pielea este hidratată şi catifelată după utilizare.

 

 

Cu oarecare strângere de inimă (datorită review-urilor negative) eu vă recomand această loţiune de corp. Nu pot să garantez că o să vă fie pe plac, dar mie îmi place şi îi acord nota 8,50.

 

c3 PLANET SPA

 

 

INGREDIENTE:

 

 

 

c3 PLANET SPA 1

 

 

 

Aşa arată loţiunea de corp cu trufe de ciocolată şi unt de shea de la Planet SPA:

 

c3 PLANET SPA 3c3 PLANET SPA 2

Comments

  1. Multumim.se pare ca e buna dupa cum spui si mirosul e placut kiss

  2. Nu stiu cat de eficienta e pentru ca nu am folosit-o, dar cred ca mi-ar placea mirosul si faptul ca nu-mi coloreaza pielea si nici nu o lasa lipicioasa.

  3. E de ajuns sa cititi ingredientele: 2 parabeni iar untul de cacao, pe ultimul lor in lista. Asta inseamna ca e o cantitate infima.
    Nu merita efortul, parerea mea.

Lasa un comentariu aici.

*