Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review Lotiune calmanta pentru spalarea tenului cu extracte din coacaze si lavanda Pure Nature Organic

 

 

Loţiune calmantă pentru spălarea tenului cu extracte din coacăze şi lavandă

Pure Nature Organic

de la ORIFLAME

 

 

Cantitate: 150 ml

Preţ: 22,00 lei

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Lotiuni curatare

 

Părerea mea despre acest produs:

 

Am fost foarte încântată când mi-a sosit acest produs, dar când l-am deschis şi l-am utilizat, am fost decepţionată. Are un miros mai ciudăţel, coacăze şi lavandă, ori acesta nu mi-a fost deloc pe plac.

Loţiunea curăţă tenul şi îl lasă plăcut la atingere. Îi dă un aspect plăcut, sănătos, hidratat tenului, dar mi-ar fi plăcut să îmi ofere un zâmbet pe buze şi graţie parfumului.

Este o loţiune calmantă şi ca să fiu sinceră, nu mi-au mai apărut pe faţă coşuleţe iritate. Nu pot să garantez că acest produs a făcut miracolul pentru că am folosit mai multe produse pentru faţă, iar aceată loţiune am folosit-o 1/zi şi foarte rar de 2/zi.

Producătorul spune că poate fi folosită şi ca demachiant, dar eu nu am mers atât de departe cu testele şi nici nu o s-o fac. Îmi place să o folosesc doar pentru spălarea tenului, iar ca demachiant să aleg: şerveţelele umede.

– raport cantitate-calitate-preţ: eu vă spun doar din punctul meu de vedere şi nu aş vrea să interpretaţi greşit, dar eu nu mi se pare prea excelent sau excepţional acest raport. Nu aş reachiziţiona acest produs pentru mine. Combinaţia coacăze + lavandă… nu mi se pare excelentă. Rezultă un parfum destul de ciudat şi deloc pe placul meu. Decât să dau 22 de lei pe acest produs, mai bine aleg la acelaşi preţ un produs asemăntor. Din punct de vedere al cantităţii, să ştiţi că mie îmi ajunge cam 4 – 6 săptămâni. Trebuie să utilizaţi o cantitate mică de produs, pe care o masaţi pe pielea umedă, apoi clătiţi din abundenţă.

– Nota pe care o acord acestui produs: 6/10 datorită parfumului

– Nu pot nici să vă îndemn să îl cumpăraţi, dar nici să îl ocoliţi. Las la alegerea voastră. Pe mine m-a deranjat parfumul produsului şi prefer mai mult Loţiunea antioxidantă pentru spălarea tenului cu extracte din fructe de acai şi rodie (cea din stânga). Pur şi simplu, nu mi se pare potrivit pentru mine.

 

 

 

O zi frumoasă!

Lady,

 

Comments

  1. Si eu care eram incantata ca are lavanda…Citind parerea ta, m-am mai linistit putin happy

Lasa un comentariu aici.

*