Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review Gel spuma de curatare Solutions – AVON

 

 

Gel spumă de curăţare Solutions

de la AVON

 

 

Cantitate: 150 ml

Preţ: 21,00 lei

Producător: AVON Cosmetics

 

Spuma Avon Spuma Avon 2 Spuma Avon 1

 

Părerea mea despre acest produs:

 

 

Vă spuneam acum ceva vreme că am mai utilizat un produs asemănător, doar că de atunci şi până acum au trecut ceva ani. Am aflat de aceast produs – şi am fost plăcut surprinsă – datorită lui Cherryqueendee. I-am spus că eu o să achiziţionez acest produs şi uite că m-am ţinut de cuvânt tongue.

M-am aşteptat să îmi usuce puţin tenul şi chiar să mi-l irite, dar nici vorbă de aşa ceva. Chiar nu mi s-a întâmplat să îmi usuce tenul, dar menţionez că am folosit şi alte produse în acest timp.

Utilizez acest produs chiar de două ori pe zi: dimineaţa şi seara. Se aplică pe pielea umedă, se masează şi se clăteşte cu apă din abundenţă. În cazul în care acest produs vă usucă pielea, producătorul vă recomandă să reduceţi frecvenţa utilizărilor.

Curăţă foarte bine tenul şi este o plăcere să foloseşti acest produs – să fie de vină consistenţa? tongue

Uşor de aplicat datorită consistenţei, dar dispozitivul de dozare dă o mână de ajutor şi el şi îţi dozează cantitatea dorită de produs.

Are un parfum plăcut şi relativ puternic – nu este nici subtil, dar nici puternic (mediu).

Nu pot să vă spun nici că vă scapă de acnne şi nici că ajută persoanele care au probleme cu sebumul. Am avut probleme cu sebumul în urmă cu câţiva ani, dar acum am un ten mixt (uneori depinde ce toane are). Mie nu mi-a uscat tenul, dar nici nu mi-a făcut probleme cu sebumul sau cu apariţia acneei. Pentru mine este un produs chiar ok.

– Raport cantitate-calitate-preţ: excelent

– Nota pe care o acord acestui produs: 9,50/10

Nu/Da, recomand acest produs

 

 

 

O zi frumoasă!

Lady,

 

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu aici.

*