Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review Gel de dus Exfoliant Nature Secrets + Discover Mexico (Oriflame)

 

 

Review Gel de duş Exfoliant Nature Secrets + Discover Mexico (Oriflame)

 

 

Gel de duş Exfoliant Nature Secrets cu zmeură de la Oriflame

 

Preţ: 22 lei

Canitate: 250 ml

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Părerea mea:

În ultimele două (sau trei) comenzile lansate pe site-ul celor de la Oriflame, mi-am achiziţionat câte un produs exfoliant. Poate vă gândiţi că în primul rând pentru îndepărtarea celulelor moarte, dar nu acesta îmi este scopul principal. Ştiu cât este de important să îndepărtăm celulele moarte de la suprafaţa pielii, dar mie îmi plac produsele exfoliante (pentru corp) pentru că mă ajută în primul rând să scap de problema firelor de păr care nu pot să iasă singure la suprafaţă. Cele care folosiţi epilatorul ştiţi că sunt şi fire de păr care rămân prinse sub piele. Exfoliantele vi le recomand cu drag dacă aveţi astfel de probleme, dar şi ca să vă curăţaţi eficient pielea.

Încă de când am deschis recipientul acestui gel de duş, am zis „uau” datorită parfumului său plăcut şi puternic parfumat. L-am asociat puţin cu bomboane sau cu gumele de odinioară. Gelul este roz, are o consistenţă puţin gelatinoasă, dar face multă spumă. Curăţă delicat pielea şi o lasă plăcută la atingere.

 

 

 

Gel de duş Discover Mexico

 

Preţ: 12 lei

Cantitate: 250 ml

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Părerea mea:

Încep cu recipientul şi din câte puteţi observa şi mai jos, permite să verificaţi cantitatea de gel de duş rămasă în recipient, iar capacul vă permite să îl aşezaţi şi invers (cu capacul în jos). Gelul de duş are o uşoară nuanţă de roşu, consistenţa este uşor lichidă, iar parfumul este plăcut, fructat.

Deşi nu sunt sănătoase, mie îmi place gelurile de duş care fac multă spumă. Aşa mă simt răsfăţată, iar acest gel de duş a îndeplinit (oarecum) şi această funcţie.

 

 

Dintre cele două prezentate mai sus, gelul de duş exfoliant rămâne preferatul meu.

 

Gel de dus, deodorant

 

Te-ar putea interesa si:

Comments

  1. multumim kiss cred ca si eu as prefera tot gelul exfoliant winking mai ales daca zici ca miroase frumos happy si mie imi place sa faca multa spuma happy

    Like? Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Gelul exfoliant cu zmeura imi face cu ochiul. Imi place orice produs cosmetic cu miros de zmeura happy

    Like? Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu aici.

*