Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Gel de curatare cremos cu lapte si miere de la AVON Cosmetics

Preţ:20 lei
Cantitate: 125 ml
Culoare: alb, dar cam trasnparent albul lor  hihi
Producător: Avon
De unde îl cumpăraţi? Fie de la un reprezentant, fie de pe site.
Apropo, ştie cineva dacă ai cont pe site-ul lor oficial, te obligă să fii reprezentant şi lunar să faci cumpărături de minim 110 lei sau ceva de genul? Cunosc pe cineva care a păţit treaba asta, deşi mie mi se părea mai accesibil să nu fie un cont virtual cu obligaţii.

Ce pot eu să vă spun despre el? Ce îmi place sau nu la el? Păi:

 

– se aplică pe pielea umedă şi apoi se masează pielea bine, bine

– clătiţi cu apă din abundenţă  ( muuuuuuuuuuultă apă  hihi )

– când încep să clătesc mă enervează la culme pentru că  hihi nu suport eu să îmi rămână pielea „alunecoasă” şi dau cu apă, apă, apă, apă, apă până simt eu că pielea rămâne perfect curată  hihi  şi fără vreo urmă de gel

– după ce am şters faţa, atunci apare mulţumirea mea şi uit de partea cu clătitul muuuuult în care mă enervez  trandafir

– îmi place că pielea rămâne perfect curată

– piele capătă luminozitate

– la început pielea este aspră, dar treptat, treptat devine catifelată datorită laptelui, dar şi a mierii pe care le găsim în compoziţia gelului de curăţare

– cel mai mult îmi place că este cel mai tare demachiant pe care l-am încercat până acum. Nu mă dau în vânt după produse de demachiere. Nu ştiu de ce…pur şi simplu mi s-au părut inutile, pierderi de timp şi că săpunul şi apa sunt cele mai bune produse de demachiat.

– ei, bine…în seara aceasta am aplicat săpunul, iar în timp ce masam faţa, m-am uitat în oglindă şi am făcut o faţă acră care spunea ceva de genul „urăsc machiajul ăsta când nu se ia uşor” big_smile. Am văzut că machiajul nu se grăbea să pice, aşa că am clătit şi am aplicat imediat gelul de curăţare.
Am masat, am clătit şi a urmat ştersul feţei cu un prosop. În acel moment spuneam ” uuuuuuf  cappatrat  cappatrat  cappatrat  cappatrat iar o să rămână urme de rimel pe prosop alb şi curat  plans  plans  suparat  suparat „.
Am rămas foarte surprinsă când m-am uitat şi am văzut că nu era nici urmă de negru şi mi-am luat faţa de copil tembel, adică asta  – big_smile – şi am zis ” Ce tare!”.

Sunt super încântată de acest gel de curăţare şi îl recomand cu drag

Comments

  1. Util review-ul… imi comand si eu demachiantul.

    Totusi,nu credeam ca mai foloseste cineva pe post de demachiant sapunul…

Lasa un comentariu aici.

*