Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Favident cu echinacea Bio, argila si calciu de la Favisan

 

 

Bună dimineaţa!

 

 

 

Astăzi vă încânt privirile tongue încă de la primele ore ale zilei cu acest review. Ştiţi că l-am achiziţionat recent, dar pentru că mi-a plăcut şi mi-a lăsat o impresiune bună acest produs, nu am de ce să aştept sau să amân acest rveiew. Din start vreau să vă spun că nu garantez că acest produs pentru îngrijirea dinţilor vă ţine la distanţă cariile sau mai ştiu eu ce alte chestii, pentru că nu am de unde să ştiu sau să îmi dau seama cu exactitate.  În plus, mai depinde şi de igiena zilnică, de alimente şi de alţi factori.

 

 

Review Favident cu echinacea Bio, argilă şi calciu

 

 

 

 

 

Cantitate: 50 ml / 35 g

Preţ: 5 lei (Naturaplant.ro)

Producător: Favisan

Îl puteţi cumpăra şi de aici(clic).

 

Ingrediente:

 

 

 Utilizare şi alte informaţii date de producător:

 

 

 

 

Părerea mea:

Favident este un produs foarte, foarte mentolat laughing . Are grijă să îţi cureţe dinţii şi să îţi desfunde nasul rolling on the floor .

 După cum se poate observa (cât de cât tongue ) şi în ultima poză, Favident se prezintă sub formă de pulbere, dar este foarte uşor de folosit chiar şi aşa. Are culoarea argilei, dar nu mi s-a părut să i se simtă gustul big grin . Cred că nu am reuşit să simt gustul argilei din cauza mentolului tongue .

Acest produs promite că protejează dinţii de carii, plăci bacteriene, tartru….dar nu am cum să aflu dacă 100% face asta. Mai promite că tratează afecţiunile gingivale şi opreşte sângerările. Nu am mai avut nici o sângerare a gingiilor de când îl folosesc, nici măcar întâmplător şi nu sunt singura care a trecut prin asta tongue . Cel puţin persoana în cauză se văita de sângerări ale gingiilor în fiecare zi straight face , dar nu şi de când foloseşte Favident.

 

Favident mai spune că oferă o respiraţie proaspătă, iar asta 100% aşa este big grin .

Nu am observat să albească dinţii, dar nici nu am acordat atenţie acestui lucru. În schimb, îi lasă foarte curaţi.

Pentru dinţi albi eu folosesc bicarbonat pe lângă pasta de dinţi şi Favident.

 

Raportul calitate – preţ mi se pare super ok şi este un produs pe care l-aş cumpăra de mai multe ori. Vi-l recomand şi vouă, iar eu îi dau nota 9.

 

Voi l-aţi folosit?

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Comments

  1. nu am folosit ce ai u ,dar in schimb am fost foarte multumita de ceaiul pentru slabit de la ei big grin e f bun ,ma tenteaza praful asta pentru dinti happy poate il gasesc si eu pooop

  2. Ivan Janeta says:

    Multumim. Am sa-l cumpar si eu de la plafar si tie Maria pentru pontul cu ceaiul spune-ne mai multe daca isi face treaba adica slabesti si cum se numeste acel ceai „Favisan ceai de slabi” si ce efect a avut asupra ta cat ai consumat si cat ai slabit trebuie sa ti si un regim alimentar chiar sunt curioasa si as vrea sa-l incerc.

  3. eu sunt foarte incantata de el, curata atat de bine ca scartaie, patineaza limba pe dinti si, spre deosebire de bicarbonat, nu agreseaza defel gingiile. Exista in 2 variante, spumant si nespumant.

Lasa un comentariu aici.

*