Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – DORACIL Degresant Antigrasime de la Triodeluxe

 

Hello ladies!

 

 

Vă spuneam pe la jumătatea lunii octombrie că am achiziţionat câteva produse pe site-ul TRIODELUXE şi că o să vă fac review-uri pentru fiecare produs. „Doracil – pentru îndepărtarea grăsimilor” se dovedeşte (la fel ca şi celelalte produse Doracil) un real ajutor pentru noi femeile, un produs care nu trebuie să ne lipsească din casă. Eu le mulţumesc celor de TRIODELUXE pentru că au adus pe piaţa românească produsele Anian, Doracil şi Foresan (atât am testat eu până în acet moment). Sunt produse excepţionale.

 

 

 

 

Pentru că ştiam că au un demo pentru acest produs (clic aici pentru a-l vizualiza) pe  un grătar cu apă pentru aragaz, am zis că imediat ce ajunge coletul la mine am să fac şi eu acelaşi test. Cred că am grătarul respectiv de un an, dar l-am folosit de maxim 3 ori. Ştiţi bine că grătarele sunt greu de curăţat, rosturile sunt aproape imposibil de curăţat fără un produs bun de curăţare şi fără un burete aspru sau de sârmă. Evident că până la urmă sfârşit prin a-l arunca sau prin a-l pune pe un raft ca să uităm de el.

Ţin să menţionez că am aplicat „Doracil – pentru îndepărtarea grăsimii” pe grătarul de aragaz cu apă, l-am lăsat să acţioneze aproximativ 5 minute, am luat bureţelul şi am zis „acum să spun adio petelor de grăsime”. A durat un minut ca să am un grătar nou – nouţ fără să folosesc un burete de sârmă sau partea aspră a buretelui de vase. Dacă aş fi folosit un produs tradiţional, mi-ar fi luat o oră ca să îl aduc cât de cât într-un stadiu de aproape nou şi tot nu eram mulţumită de rezultat.

 

Un alt obiect pe care puteţi să îl folosiţi este cuţitul special pentru curăţarea cartofilor – cel cu mâner. Poate aţi observat că în spatele lamei se adună foarte mult grăsime, se schimbă culoarea metalului s.a.m.d. Una – două pulverizări de Doracil Degresant – Antigrăsime pe el vă „aduce” un cuţit nou, strălucitor.

 

L-am mai folosit în baie şi am reuşit să redau albul căzii şi al chiuvetei love struck .

 

Produsul Doracil Degresant Antigrăsime poate fi folosit şi pe electrocasnice şi haine – da, pe haine big grin . De câte ori nu v-aţi aflat în situaţia să consumaţi o mâncare grasă şi să vă spuneţi în gând că uleiul pătează hainele şi că dacă reuşiţi să vă pătaţi o haină nu o să mai scăpaţi veşnic de pată?

Produsul este concentrat, atât din punct de vedere al mirosului, al efectelor de după utilizare, iar dacă nu folosiţi mănuşi şi aveţi mult timp de lucru cu el este posibil să vă sensibilizeze puţin mâinile.

Raportul calitate – cantitate – preţ din punctul meu de vedere este excepţional, iar produsul are nota 10 de la mine.

 

Şi pentru menţionat cantitate şi preţ să vă spun câteva informaţii legate de acest produs:

1. Cantitate: 750 ml

2. Preţ: 21 lei

3. Producător: Laboratorios Forenqui

4. Distribuitor în România: Triodeluxe

 

 

 

Aşa arată produsul super erou în cazul grăsimilor:

 

 

Informaţii pe care le găsiţi pe eticheta produsului:

 

 

 

Eu am achiziţionat Doracil Pentru Îndepărtarea Grăsimilor şi sunt mulţumită de el, dar tu l-ai achiziţionat?

CLIC AICI – pentru a cumpăra Doracil Degresant Antigrăsime

Lasa un comentariu aici.

*