Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Doracil Anticalcar de la Triodeluxe

Hello ladies,

 

 

Pentru astăzi v-am pregătit un scurt review pentru unul dintre produsele de pe triodeluxe.ro, şi anume Doracil Anticalcar – Antirugină.

 

 

 

 

Cantitate: 750 ml

Preţ: 19 lei

Producător: Laboratorios Forenqui S.A.

Importator şi distribuitor: Triodeluxe, Oradea

Contact:   site – www.triodeluxe.ro ;  telefon: 0726 467 000

Îl puteţi achiziţiona  intrând aici.

 

Comanda: 

– prin e-mail COMENZI@TRIODELUXE.RO ,

– prin telefon la numărul de mai sus sau la numărul de telefon 0737.823.655,

– sau prin intermediul site-ului.

Livrare: prin poştă sau curierat – detalii aici

Plata: se poate face prin ramburs, cu numerar dacă achiziţionaţi produsul de la magazinul de prezentare, prin O.P., bilet la ordin sau prin transfer bancar.

 

 

Mod de utilizare: Aplicaţi Doracil Anticalcar pe suprafeţele pe care doriţi să le curăţaţi şi folosiţi o lavetă uscată (depinde de caz; eu zic că în cazul în care calcarul este mai vechi şi se încăpăţânează să rămână, puteţi să folosiţi şi partea aspra a buretelui), apoi clătiţi cu apă din abundeţă.

Nu îl folosiţi împreună cu alte produse care conţin clor sau cu clor. Eu vă sfătuiesc să îl folosiţi ca atare.

Este un produs concentrat, aşa că folosiţi mănuşi

Atenţie! Evitaţi contactul cu ochii, rănile şi pielea. Clătiţi din abundenţă cu apă şi consultaţi medicul.

 

 

 

 

Pe etichetă găsim următoarele informaţii:

 

 

 

 

Părerea mea:

 

Încep prin a vă spune că eu l-am folosit la chiuveta din baie şi bucătărie, geamurile cabinei de duş şi cam tot ce a fost metal prin baie big grin . Ahhh…şi pe aragaz l-am încercat şi o să îl mai folosesc pentru că m-a ajutat să scap de nişte pete big grin .

Pentru geamurile cabinei de duş big grin am amestecat cu soluţie pentru geamuri şi  tot mi-a curăţat geamurile. Astfel mi-am dat seama cum îmi doream să arate dispozitivul pentru aplicarea soluţiei laughing , să pulverizeze.

Dispozitivul pe care îl are acum (foto mai sus) este bun pentru anumite locuri, rosturi la care ajungi mai greu.

 

Mi-ar fi plăcut ca ambalajul să îmi permită să văd ce cantitate de Doracil Anticalcar am folosit  până în prezent, dar nu este asta o problemă pentru mine. Forma recipientului este ok, prefer să fie un tub subţire şi înalt decât mic şi îndesat, astfel că ocupă loc puţin.

 

Substanţa este transparentă, iar mirosul l-am mai întâlnit la produse de curăţenie, dar nu aş putea să spun acum a ce anume miroase…parcă mă duce puţin cu gândul la clor, dar nu cred că are clor în compoziţie laughing . Oricum, mirosul nu este foarte puternic, iar pentru că mai folosesc şi Foresan Deluxe, Odorizantul cu pin şi clor (nu îl folosesc cu alte produse), clar nu se mai simte mirosul lui laughing. Puteţi să îl folosiţi pe robinete, chiuvetă, toaletă, duş, gresie, faianţă.

Curăţă petele, depunerile de calcar, urmele lăsate de apă, reziduurile şi dă strălucire robinetelor, suporturilor din metal, duşului.

 

Cum am spus şi mai sus, recipientul conţine 750 ml produs. Enorm oricum big grin . Asta înseamnă că o să vă ajungă foarte mult timp. Nu trebuie nici să folosiţi o cantitate mare de produs.

Repet ce am spus şi mai sus, la instrucţiunile de folosire, şi anume că dacă petele sau calcarul sau rugina sunt ceva mai vechi şi s-au instalat foarte bine pe suprafeţele respective, apelaţi cu încredere la suprafaţa aspră a unui burete sau chiar ceva mai dur. Nu o să fie nevoie să frecaţi foarte mult pentru că…din câte am observat eu, Doracil Anticalcar înmoaie impurităţile pe care le întâlneşte în drumul său big grin .

Eu am folosit partea aspră a unui burete ieftin, de mega proastă calitate, care nu zgârie suprafeţele. Găsiţi în Kaufland astfel de bureţi…cred că 10 la 2 lei tongue . Nu a fost nevoie să frec, să insist mult pe zonele afectate de calcar, rugină sau urme lăsate de apă.

De la mine primeşte un 10 cu enorm de mulţi de „+” pentru că mă ajută să economisesc timp şi bani. Vi-l recomand din suflet.

 

 

Pupici kiss kiss

Lady, 

Comments

  1. ana maria birladeanu says:

    hmm,din ce scri tu toate produsele lor par foarte bune,o sa intru pe site sa ma,,documentez,,un pichappy

Lasa un comentariu aici.

*