Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review DOMI Amoniacal – Triodeluxe

 

 

DOMI Amoniacal

de la Triodeluxe

 

 

Cantitate: 750 ml

Preţ: 14,00 lei

Producător: Laboratorios FORENQUI

Distribuitor: TRIODELUXE

 

Domi 1

 

 

Domi Amoniacal

Informaţiile de pe etichetă:

Domi 2

 

 

 

 

 

 

 

Domi

 

 

Părerea mea despre acest produs:

 

Poate o parte dintre voi ştiţi, dacă nu, oricum mie îmi place să mă repet: îmi plac produsele de pe site-ul Triodeluxe. happy

Printre ultimele produse achiziţionate de pe acest site, s-a numărat şi DOMI Amoniacal – un produs excelent pentru curăţarea bijuteriilor, a ferestrelor, oglinzilor, vaselor din argint, aur, cupru sau bronz, podele, mozaic, gresie, bucătării etc (50ml Domi Amoniacal/1l apă), canapele, tapiţerii, mochete, covoare, haine, lână (200 ml Domi Amoniacal/5 l apă).

Este un produs extraordinar de concentrat, aşa că utilizaţi-l diluat conform instrucţiunilor de pe etichetă.

Eu l-am utilizat nediluat pentru bijuterii. Într-un pahar de unică folosinţă am turnat o cantitate relativ mică de Domi Amoniacal, am introdus bijuteria pe care am vrut să o curăţ, am aşteptat un minut sau chiar mai puţin, am scos bijuteria pe un şerveţel uscat şi am şters-o. A curăţat perfect bijuteria.

Pentru geamuri sau oglinzi, turnaţi produsul diluat într-o sticlă cu pulverizator şi utilizaţi-l ca pe un oricare alt produs pentru geamuri. Le curăţă foarte bine şi nu, nu lasă urme. Sunt o mulţime de produse pe piaţă care sunt destinate spălării geamurilor, dar în loc să le cureţe, lasă urme pe ele. Nu este cazul şi lui Domi Amoniacal.

Pentru covoare, tapiţerii etc. diluaţi produsul în apă şi apoi periaţi-le. Dacă vi se pare că este prea puternic, diluaţi mai mult sau lăsaţi să se aerisească. O să vă placă rezultatul.

Pentru gresie sau podele, diluaţi puţin Domi Amoniacal în apa pentru spălat pe jos şi cu ajutorul mopului, spălaţi/curăţaţi gresia.

– raport cantitate-calitate-preţ: mai mult decât excepţional. Preţul mi se pare foarte mic dacă ţinem cont de calitatea produsului şi de cantitatea acestuia.

– Nota pe care o acord acestui produs: 10

– Da, recomand acest produs

 

Doracil Domi

 

 

Produsul DOMI Amoniacal poate fi achiziţionat de pe site-ul TRIODELUXE (clic aici). Nu uitaţi că puteţi beneficia de o reducere de 10% dacă utilizaţi codul FD641 şi aveţi o comandă de minim 50 lei.

 

 

O zi frumoasă!

Lady,

 

Triodeluxe produse

 

Lasa un comentariu aici.

*