Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Curry de la Solaris

Hello!

 

 

Cred că amân această postare de … o veşnicie laughing , dar se pare că în sfârşit am de gând să îmi duc până la capăt treaba.

 

 

Eu l-am achiziţionat de pe vegis.ro pentru că mi-a fost mai la îndemână şi îmi doream un condiment puţin picant tongue .

 

 

 

 

 

 

 Preţ: 4,96 lei

Cantitate: 100 g

Producător: SOLARIS

Eu l-am cumpărat de aici (clic), dar cred că îl găsiţi şi în magazinele de specialitate, în magazinele naturiste.

 

Informaţiile date de producător le găsiţi pe ambalaj, aşa că vă las o poză ca să aflaţi la ce preparate îl puteţi utiliza, condiţii de păstrare etc.

 

 

 

 

Pot să vă spun că preţul raportat la cantitate este foarte mic. Nu ştiu ce o să fac cu 100 g de curry pentru că se consumă greu şi mi-e clar că nu apuc să îl termin.

Şi raportul preţ – calitate este excelent.

 

Eu chiar vi-l recomand şi pentru supe, ciorbe dacă vă place să simţiţi măcar un strop de „picant”.

Pentru sosurile picante este absolut genial. La fel şi în cazul fripturilor (yami yami ), a legumelor călite/înnăbuşite.

 

Mie îmi place să îl folosesc în orice fel de mâncare, dar în cantităţi moderate. Ador mâncarea picantă (cât mai picantă), dar prefer să am parte de astfel de delicii mai rar, iar în rest să mănânc foarte uşor picant.

 

Aveţi grijă doar să nu îl ardeţi (dacă îl folosiţi în timp ce căliţi legumele de exemplu) pentru că riscaţi să devină amar.

 

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Lasa un comentariu aici.

*