Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Crema Winter Care de la DOVE

 

 

WINTER CARE CREAM / CREMĂ NUTRITIVĂ- DOVE

 

 

 

Cantitate: 150 ml

Preţ: nu am idee pentru că am primit-o tongue

Distribuitor: Unilever South Central Europe

 

 

 

 

 

 

Nu ştiu cum o folosiţi voi, dar eu ales să o folosesc pe corp şi nu şi pe ten. Ştiţi doar că nu suport pe ten, cremele grase. Mi se pare o cremă de corp foarte bună pentru sezonul rece. Hidratează foarte bine pielea. Îi conferă un aspect plăcut, un parfum subtil şi o catifelează. Nu îmi place că intră extraordinar de greu în piele. Consistenţa este solidă, dar cremoasă – evident, fină. La atingere îmi aduce aminte de fondul de ten spumă, aerat, de ciocolata aerată – nu ştiu exact explicaţia, dar nu este un dezavantaj.

Îmi place să aplic această cremă, imediat după duş când pielea mi se pare relativ uscată. 

Mai trebuie să menţionez că mie mi se pare că de când folosesc această cremă, aaspectul pielii mi s-a îmbunătăţit, dar vă daţi seama că este o chestie de moment sau mai bine zis – pe durata utilizării.

 

Dacă mă înrebaţi dacă aş achiziţiona din nou acest produs, cred că aş spune da.  Singurul lucru care m-ar pune pe gânduri ar fi faptul că pielea o absoarbe greu, dar în rest nu am nici o plângere de făcut 😀 .

 

 

 

Pe curând!

Lady,

Lasa un comentariu aici.

*