Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Crema pentru calcaie crapate de la Titania

Dragele mele,

 

 

Dacă acum câteva zile v-am vorbit despre Gelul Răcoritor de la TITANIA, cred că a sosit momentul să vă prezint al doilea produs care m-a cucerit,  şi anume crema pentru călcâie crăpate.

 

 

Nu ştiu cum vă înţelegeţi voi cu produsele de la Titania, dar pentru mine, în acest moment, tocmai când picioarele mele au nevoie de un tratament special, de mai multă atenţie, Titania este ca o bijuterie pentru picioarele mele. Produsele sunt mult mai bune, mai eficiente decât cele de la AVON, produse despre care v-am vorbit de curând.

 

 

 

 

CREMĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE – TITANIA

 

 

 

Cantitate: 75 ml

Preţ: ~ 13 lei

Producător: Titania

Importator şi distribuitor: APOLLO MOD DISTRIBUTION

Adresa: Bd. Timişoara, nr. 92, sector 6, Bucureşti

Telefon: 0741 149 614 / 317 01  48

E-mail: office@apollpmod.ro

Site: http://www.apollomod.ro/    – http://www.apollomod.ro/marci/branduri-apollo/titania/

 

 

 

Ingrediente: aqua, parfum, paraffinum liquidum, isobutylparaben, cetearyl alcohol, ethylparaben, petrolatum, butylparaben, urea, propylparaben, lanolin, dehydroacetic acid, propylene glycol, cera alba, sodium lactate, benzoic acid, methylparaben, lactic acid, tocopherol, phenoxyethanol, sodium cetearyl sulfate, bisabolol, menthol, aesculus hippocastanum extract, camphor.

 

Nu se aplică pe răni deschise! Evitaţi contactul cu ochii!

 

 

 

 

 

 

Părerea mea despre Crema Pentru Călcâie Crăpate de la TITANIA

 

 

După câteva zile în care am testat cele trei super produse, pot să încalţ cu mândrie săndăluţele. Acum ştiu că picioarele mele sunt frumoase şi merită să fie admirate big grin

 

Nu pot să vă garantez că această cremă vă scapă de ” călcâie crăpate”, dar pot doar să vă spun că regenerează pielea aspră, aşa că dacă aveţi grijă de picioarele voastre, dacă acordaţi călcâielor voastre o atenţie specială, cred că această cremă vă poate ajuta să recăpătaţi aspectul sănătos şi natural al călcâielor voastre.

 

Eu m-am confruntat cu pielea uscată/aspră datorită acestui sezon (mi se pare paradoxal, dar în fine), iar crema pentru călcâie crăpate m-a ajutat să elimin acest aspect atât de nedorit. 

În urma utilizării acestei creme pot să spun că:

– ajută la regenerarea pielii

– după aplicarea cremei, pielea este mai catifelată, capătă un aspect frumos, sănătos, natural

– hidratează pielea, chiar foarte bine

– intră rapid în piele şi lasă o senzaţie plăcută 

 – singurul dezavantaj, din punctul meu de vedere sunt parabenii.

 

După cum aţi citit şi mai sus, conţine uree. Nu sună prea bine, dar poate aţi auzit la mama sau bunica cât de benefică este pentru călcâiele crăpate 😛 . Exista un procedeu pe care îl făceau femeile (cu mult timp în urmă) şi probabil l-aţi văzut la femeile în vârstă care sufereau de călcâie crăpate. Acum, noi nu trebuie să mai trecem prin „chinul” lor, ci doar să aplicăm o cantitate relativ mică de cremă pentru călcâie crăpate de la TITANIA şi să aşteptăm puţin pentru a vedea deja efectele. 

 

Raportul calitate – preţ mi se pare foarte  bun, aşa că dacă puteţi nu ezitaţi să o achiziţionaţi.

 

 

Folosiţi vreun produs de la Titania? Cum aveţi grijă de picioarele voastre?

 

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Comments

  1. Foarte util, multumim pentru review happy

  2. Geta Alexiu says:

    Nu am folosit produsele Titania, dar crema pentru calcaie crapate o am de multa vreme in atentie. Dupa ce o voi termina pe cea pe care o am acum probabil ca voi incerca Titania

  3. Ivan Janeta says:

    Nu le-am folosit inca dar cat mai curand le voi icreca mumltumi de articol.

Lasa un comentariu aici.

*