Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Crema Nutritiva de zi de la Elmiplant

 

CREMĂ NUTRITIVĂ DE ZI PENTRU TEN USCAT/SENSIBIL de la ELMIPLANT

 

 

 

Cantitate: 50 ml 

Preţ: ~17 lei

Producător: Sarantis France

 

 

 

Cremă nutritivă de zi – catifelează şi hidratează; pentru ten uscat şi/sau sensibil; fără parabeni; cu lapte de bumbac şi vitamina E

 

 

Destinat  persoanelor cu vârstă cuprinsă între 25 şi 35 de ani; se aplică zilnic pe faţă şi gât: poate fi folosit ca bază de machiaj.

Eu am puţin sub cei 25 de ani, dar o folosesc. De regulă, ca bază de machiaj, dar dacă vreau să folosesc o cremă de faţă, tot la ea apelez. Are o textură non-grasă şi se absoarbe rapid în piele. Lasă pielea hidratată, catifelată, sănătoasă, cu un aspect plăcut. Să ştiţi că am un ten mixt, ba chiar uneori cu tendinţă de gras, dar mie îmi place această cremă şi i se potriveşte tenului meu.

Nu pot să vă mărturisesc nimic cu privire la calmarea iritaţiilor şi a faptului că previne îmbătrânirea prematură a pielii şi repară ţesuturile.

 

Consistenţa nu este tocmai solidă, ci este puţin lichidă. Parfumul cremei îmi place, aşa că nu strâmb nasul când o aplic.

Eu le ofer nota 10 pentru ambalaj. Mi se pare perfect pentru o cremă.

 

INGREDIENTE:

Lasa un comentariu aici.

*