Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Crema nutritiva de noapte/zi NIVEA Aqua Effect

 

Bună dimineaţa!

 

 

Pentru că am fost cuminţică şi mi-am cumpărat reviste batting eyelashes am primit câteva mostre (3×3) de NIVEA: cremă nutritivă de zi SPF 15, de noapte  Aqua Effect şi lapte demachiant. Le-am testat câteva zile şi am revenit cu o părerea pentru că le-am terminat 🙁 – mai puţin demachiantul.

 

 

 

Cantitate: bănuiesc că recipientele au în jur de 50 ml.

Preţ: habar nu am pentru că site-ul lor nu este deloc pus la punct straight face

Producător: NIVEA – Beiersdorf

 

Detaliile de pe ambalaj (Nivea Aqua Effect Demachiant Revigorant, Nivea Aqua Effect Cremă Hidratantă de Zi cu SPF 15, Nivea Aqua Effect Cremă Hidratantă de Noapte):

 

 

 

 

O să revin cu o completare a acestui articol, adică cu un scurt review şi pentru demachiant, dar acum o să vă spun câteva cuvinte despre cele două creme nutritive. Se aseamănă foarte bine, aşa că nu o să le tratez separat.

 

În primul rând vreau să spun că sunt două produse pe care le-aş achiziţiona pentru că m-am înţeles foarte bine cu ele şi am fost mulţumită de ele.

 

– Lasă ele puţin senzaţia de „unsuros”, dar ţinând cont că de când s-a răcit vremea îmi simt pielea tot mai uscată…nu m-am plâns de această senzaţie.

– Hidratează foarte bine pielea

– Îi dă un aspect plăcut

– Uniformizează culoarea pielii

– Lasă pielea catifelată

–  Se aplică foarte uşor

– Consistenţa este cremoasă

– Faptul că această cremă de zi conţine SPF 15 mi se pare un alt avantaj (foarte mare) şi întotdeauna căutaţi să vă protejaţi pielea de soare.

– L.E. am testat şi laptele demachiant NIVEA hidratant şi revigorant. Deşi l-a început mi s-au părut extraordinar de grase, au intrat repede în piele, iar pielea a rămas mată, uscată dar hitratată. După aceea am aplicat o cremă Vichy – Liftactiv. La fel s-a comportat şi ea, intens hidratantă, părea grasă, dar a intrat în piele şi nu a lăsat vreo senzaţie de disconfort.

 

Eu le dau nota 9 acestor creme şi sper să îmi termin mai repede crema pe care o am ca să le achiziţionez pe acestea big grin .

Lasa un comentariu aici.

*