Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review Crema de maini Mauves Cristallisees – Yves Rocher

 

 

Cremă de mâini Mauves Cristallisees – Yves Rocher

 

 

Preţ: 13,90 lei

Cantitate: 75 ml

Producător: Yves Rocher

 

Încep prin a vă spune că eu am primit această cremă la o revistă apărută în luna ianuarie. Deşi este o cremă pentru sezonul iernii – sărbătorile de iarnă big grin este la fel de „delicioasă” şi în prag de primăvară, datorită mirosului care mă duce cu gândul de cele mai multe ori la bomboane, la acadele – poate şi din cauza recipientului.

Consistenţa este evident cremoasă, puţin cam grasă, dar se absoarbe treptat şi greu în piele. Parfumul rămâne pe piele nu prea mult – doar ne spălăm mâinile foarte des. El probabil ar persista destul de mult ţinând cont că este puternic. Hidratează pielea şi îi dă un aspect frumos şi sănătos, dar pentru că este puţin grasă şi nu se absoarbe imediat dă luciu pielii.

Singurul ei dezavantaj este absorbţia cu dificultate.

 

Nu am înţeles niciodată de ce cremele pentru mâini au (în general) 75 ml. Mie mi se pare că este puţin cam mult ţinând cont că foloseşti o cantitate mică din produs. Adică, mă gândesc că decât să iau o cremă cu o cantitate mare, o desfac şi o folosesc 3 luni, mai bine o iau mai mică, mai ieftină şi nu apucă să stea prea mult timp desfăcută. Nu ştiu dacă s-a înţeles ce vreau să zic laughing.

 

 

Voi aţi încercat-o?

 

 

Crema

Comments

  1. N-am incercat-o, dar daca zici ca miroase bine, e tentanta. Nu am o problema ca se absoarbe mai greu: pun mai putina happy

Lasa un comentariu aici.

*