Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Ceara depilatoare de la SESU si Edna

Astăzi am folosit pentru prima dată ceara depilatoare. Până acum, dar şi de aici înainte am de gând să folosesc dragul meu epilator Braun (primul şi singurul de până acum). Îl am de câţiva ani şi sunt mulţumită de el, dar pentru că îmi ia enorm de mult timp să stau şi să mă epilez cu el (asta am considerat până astăzi), am zis să încerc şi eu ceara depilatoare.

Am mai avut o tentativă acum vreo 5 – 6 ani cu nişte benzi de la SESU şi s-au dovedit a fi un real dezastru. Ceara rămânea lipicioasă pe picioare. A fost suficientă o bandă ca să văd că nu scoate un fir de păr şi că îmi rămâne ceara pe picior.

În fine…ieri mi-am luat tot de la Sesu ceară depilatoare cu lavandă şi răşină şi aveam şi nişte benzi goale tot de la ei.

 

Am topit-o, am întins , am pus banda, am tras, am văzut 10 fire de păr scoase  roll  şi ceara aia mov pe piciorul meu… Oribil. Am pierdut ziua încercând să o îndepărtez pentru că nu se ia cu apă, ci doar cu uleiul lor special pe care nu îl dau împreună cu ceara, iar eu nu m-am stresat să mă interesez.

Deci, dacă aveţi prea mult timp liber, folosiţi SESU.

 

Ceara depilatoare de la EDNA este cea clasică, tare, din ceară naturală. E ok cât de cât, dar eu rămân la epilatorul meu. Pierd mai mult timp stând să întind, să topesc, să se răcească, să trag.

Ambele au sfârşit…în sacul cu gunoi.

 

Voi aveţi experienţe ciudate cu ceara depilatoare?

Te-ar putea interesa si:

Comments

  1. iese cu ulei de floarea soarelui sau de masline. de motor nu am incercat. freci bine cu ulei si apoi clatesti cu apa. o experienta horror oricum

    Like? Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu aici.

*