Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Cafeluta de cereale cu cicoare si aroma de vanilie + Fusilli „Slabesti mancand” + zahar candel de la VEGIS

Hello ladies,

 

 

Deja am încercat cafeluţa cu cicoare şi aromă de vanilie, dar şi pastele „Slăbeşti mâncând”, deşi le-am primit ieri. Ambele au fost comandate de pe vegis.ro.

 

 

 

 

Cafeluţă de cereale cu cicoare şi aromă de vanilie

 

 

Cantitate: 300 g

Preţ: 9,83 lei

Producător: SOLARIS

Ingrediente: secară, orz, aromă naturală de vanilie, cicoare prăjită.

 

 

 

 

 

Cafeluţa de cicoare poate fi utilizată chiar şi de persoanele care nu mai au voie să bea cafea, totuşi eu le recomand să îşi întrebe medicului înainte de a o consuma. Nu cred că reprezintă un pericol, dar sunt tratamente care nu îţi permit să consumi anumite alimente.

Poate fi utilizată atât de adulţi cât şi de copii.

100 g de cafeluţă din cicoare = 353 kcal

Cafeluţă poate fi utilizată în prăjituri, lapte, împreună cu alte mirodenii – scorţişoară, cardamom, cuişoare, nucşoară, ghimbir etc.

 

Mod de preparare: 

– puneţi la fiert 200 ml apă şi o lingură de cicoare timp de 3 minute. Se lasă apoi 5 minute, se strecoară, se îndulceşte şi se consumă.

– eu am preparat-o cum îmi place să prepar cafeaua, adică pun în cană 2 linguriţe cafeluţă de cicoare, puţin zahăr, apă fiartă şi las câteva minute.

 

 

Gustul nu mi s-a părut rău şi la fel de amăruie ca şi cafeaua. Este o uşoară diferenţă între cafeluţa de cicoare şi cafeaua normală, din punct de vedere al gustului, dar se rezolvă cu îndulcitori.

Senzaţia de somn  nu mi-a trecut, adică tocmai mi-am adus aminte că vine seara şi că dorm love struck şi m-a apucat starea de somn. M-am simţit plină de energie după ce am consumat-o, astfel că m-am dus şi am făcut curat pe balcon şi am avut o răbdare de aur să nu mă enervez că nu îmi ieşeau lucrurile cum vroiam eu big grin .

Din fericire are şi ea acţiune diuretică, nu conţine aditivi sau conservanţi şi este 100% naturală.

Dacă doriţi să o achiziţionaţi o găsiţi aici (clic).

 

 

 

 

 

Fusilli „Dacă vrei slăbeşti mâncând”

 

 

 Cantitate: 400 g

Preţ: 8,37 lei

Producător: SANOVITA

 Ingrediente: proteină de soia, fibre, făina de soia, tărâţe de grâu, făină de grâu măciniş total,  enzime naturale, apă, gluten vital.

 

 

 

După cum aţi văzut mai sus, produsul conţine soia şi gluten, dar nu şi zahăr.

Nu ştiu dacă te ajută să slăbeşti şi nu cred treaba asta, dar nu au gust rău, ba chiar seamănă la gust cu cele din făină albă. Eu le-am consumat cu ketchup picant şi au  fost foarte bune.

 

 

Dacă vreţi să le comandaţi clic aici.

 

 

Zahăr candel

 

 

Cantitate: 100 g

Preţ: 2,95 lei

Producător: PRONAT

 

Este recomandat pentru îndulcirea ceaiului, cafelei, infuziilor.

 

Eu l-am folosit la îndulcirea cafeluţei de cereale şi cicoare. Şi-a făcut treaba, s-a topit şi a îndulcit. Am folosit 2 cuburi, unul potrivit şi unul foarte mic.

 

Pentru a comanda zahărul candel clic aici.

 

 

 

 

 

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Comments

  1. Mai convins clar! Cand vin acasa imi cumpar si eu cafelutabig grin Multumim pentru review scumpakiss

  2. Elena Nalbaru says:

    Ma bucur ca ti-ai comandat cafeluta de cicoare happy dar eu o am pe cea simpls si instant si cred ca e putin diferita la gust ca a mea deja e mai dulceaga si are gustul ca de sirop de zahar ars dar nu ata de dulce si la mine se face instantaneu. big grin

Lasa un comentariu aici.

*