Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Cafea Fitness Antioxidant

Dragele mele,

 

 

Probabil ştiţi sau nu, dar testez această cafea de mai bine de o lună, o lună şi jumătate. Nu vă aşteptaţi să vă zic că am slăbit sau alte minunăţii, dar este o cafea pe care am de gând să o mai achiziţionez şi chiar o recomand.  Este vorbba despre CAFEAUA FITNESS ANTIOXIDANT.

 

 

Eu am dat întâmplător peste ea într-o farmacie. Eu eram la o coadă infernală, iar ea se holba la mine din raftul pe care se afla. Mai avea o colegă în stilul ei – nu i-am reţinut numele – dar ea m-a atras mai tare. Habar nu am de ce, dar ştiu că atunci ceva a clasat-o în ochii mei ceva mai sus decât colega ei.

Preţ: Eu am dat pe ea 31 de lei, dar am văzut că pe net o găsiţi la 29 lei (clic).

Cantitate: 250 g, dar îţi ajunge foarte mult timp. Eu încă mai am din ea şi cred că abia la finele lunii septembrie o termin. Este recomandat să consumaţi 2 – 3 porţii pe zi, dar eu beau în jur de 250 – 300 ml (o cană roz AVON pe care o ador şi îmi păstrează cafeaua caldă timp de câteva ore bune).

Producător: după cum o să puteţi observa şi în imaginile de mai jos, CAFEAUA FITNESS este făcută în Italia.

Importator România: Cortex LTD

 

 

 

Informaţii nutriţionale:

 

 Ingrediente CAFEA FITNESS:

Probabil vă aşteptaţi să fie vorba despre cafeau verde sau din cine ştie ce plantă. Ei bine, Cafeaua Fitness este un amestec de plante, şi anume:

cafea măcinată (arabica şi robusta), curcuma seminţe, licorice (rădăcină de lemn dulce), scorţişoară, mentă fructe, yerba mate frunze, frunze şi fructe de ceai verde, frunze de mentă dulce, coajă de portocală amară, coajă de portocală dulce, seminţe de anason verde, rădăcină de nucşoară, rădăcină de Radiola Rosea, rădăcină de Ghimbir, seminţe de Anason chinezesc stea, flori de cuişoare, frunze de lămâie verbina.

Cafeaua fitness nu conţine zahăr, coloranţi, aditivi, arome artificiale, conservanţi, OMG, MSG.

Dacă doriţi să citiţi despre aceste ingrediente clic aici.

 

 

 

PĂREREA MEA DESPRE CAFEAUA FITNESS ANTIOXIDANT

 

 

Cum am spus şi la început, nu am observat să fii slăbit, dar asta nu înseamnă că nu m-a ajutat să mă menţin când făceam excese sau că nu mi-a pregătit corpul printr-o detoxifiere înainte şi în timpul slăbirii sau că nu a dat şi ea o mână de ajutor în elimiarea kilogramelor.

Se prepară la ibric, cafetieră, presă franceză, expresor, dar eu am ales să o prepar în stilul meu – o pun în cană şi torn apă clocotită peste ea. Pun capacul cănii şi o las aşa cam 30 minute.

Gustul este la fel ca al unei cafele obişnuite. Eu am ales să o servesc uneori cu puţin lapte şi 1 – 2 linguriţe de zahăr.

 

Dacă vă întrebaţi cum este în cazul ei cu efectul diuretic şi laxativ, din nou pot să vă spun că este ca şi cafeaua normală, poate chiar puţin mai eficientă în cazul diuretic.

Eu m-am întins cu consumul ei cam la 2 – 3 ore/zi – o singură cană, iar în tot acest timp şi după aceea, o vreme nu am simţit deloc nevoia să consum vreun aliment. În tot acest timp cât am folosit-o, m-a făcut să mă simt mai uşoară, puţin mai imună la calorii, m-a ajutat cu digestia, mi-a dat o stare de bine, a eliminat stările de oboseală, de stres.  Mai pe scurt, o stare de bine în interior, ce reflecta la exterior big grin .

 

O puteţi comanda de aici (clic pe imagine):
ProNat

 

Vă invit la o cană de Cafea Fitness Antioxidant winking

 

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Comments

  1. Catalina Sora says:

    Muiltumim pentru articol.Am baut si eu acum o luna o ceasca de cafea Fitness Antioxidant dar nu a fost tocmai pe gustul meu.Mi s-a parut cam amara si de atunci nu am mai incercat.

    • Depinde şi cum este preparată. Eu şi cafeaua obişnuită dacă o fac la ibric este amară, aşa că de mult timp cafeaua o prepar turnând peste ea apă clocotită şi astfel nu mai este atât de tare.
      Cât despre amar, chiar mi s-a părut ok -- posibil pentru că o fac în felul acela. Când eram mică nu beam ceai fără 7 -- 8 linguriţe de zahăr. Enorm, ştiu. De vreo doi ani pot să beau fără zahăr.

Lasa un comentariu aici.

*