Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review BioClinic tratament de noapte pentru estomparea petelor – Oriflame

 

 

BioClinic Fade Away Active Essence Night

Tratament de noapte pentru estomparea petelor

de la ORIFLAME

 

 

Cantitate: 30 ml

Preţ: 75,00 lei

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Bio clinic

Bio clinic 1

 

Informaţii de la producător:

Bio clinic 2

 

Părerea mea despre acest produs:

 

Când am răsfoit Catalogul Oriflame C3 din 2013, am văzut acest produs. Tocmai se lansa şi avea un preţ mai mic, ba chiar ofereau şi gentuţa de mai sus la un preţ şi mai mic. Eu am profitat de reduceri (mai mult pentru gentuţă pentru că nu am crezut în efectele produsului) şi le-am luat. Când l-am utilizat prima dată, mi s-a părut cam gras şi că refuza să intre în piele. Mi-am curăţat faţa imediat şi m-am culcat liniştită. Urăsc produsele grase, unsuroase, aşa că am zis că eu o să îl folosesc ziua şi că nu îmi pasă că este un tratament pentru noapte. Da, chiar am făcut aşa şi continui să o fac.

– Parfumul este plăcut, dar foarte subtil.

– Consistenţa este oarecum cremoasă şi puţin spre „lichidă”.

– Conferă luminozitate tenului.

– Am fost surprinsă să văd că mi-a deschis la culoare pistuii. Eu am pistrui, dar nu reprezintă pentru mine vreun defect sau mai ştiu eu ce. De ei nu poţi scăpa definitiv. Poţi să încerci orice soluţie sau cremă doreşti, dar dacă nu îi protejezi de soare, la prima rază de soare reapar pe piele. BioClinic pare să mi fi ascuns, dar nu pot să vă spun de pe acum ce o să se întâmple când o să apară soarele mai puternic. Chiar dacă mă feresc de el şi folosesc produse cu SPF 50, ei sunt atât de drăgălaşi încât nu vor să-mi dea pace tongue.

– Se aplică foarte uşor pe piele şi vă recomand să dozaţi o cantitate mică de produs.

– Are un dispozitiv on/off ca să zic aşa şi apreciez acest lucru la acest produs. Dispozitivul îmi permite să dozez cantitatea dorită şi să împiedic scurgerile accidentale/nedorite de produs.

– Raport cantitate-calitate-preţ: din punctul meu de vedere este ok. Totuşi, nu pot să nu iau în calcul că la vară, pistruii meu o să reapară.

– Nota pe care o acord acestui produs: 9/10

Nu/Da, recomand acest produs, dar nu pot garanta că are acelaşi efect şi asupra voastră sau că efectul este de durată.

 

 

 

O zi frumoasă!

Lady,

 

Comments

  1. Am folosit crema Bioclinic Fade Away Active Essence Night Tratament de noapte pentru estomparea petelor Bioclinic, inainte de culcare. Dimineata m-am trezit cu dureri ingrozitoare ( usturimi si senzatii de rani in ochi).Am ajuns de urgenta la spitalul de oflatmologie . Crema mi-a facut eroziuni grave pe globul ocular(cornee) vederea mea fiind afectata 100%.
    NU FOLOSITI!

    AM CREZUT CA AM ORBIT si am suferit dureri de nedescris !

Lasa un comentariu aici.

*