Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Balsam reparator HairX de la Oriflame

 

 

Review – Balsam reparator HairX  de la Oriflame

 

 

Cantitate: 250 ml

Preţ: 17,00 lei

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Sampon Balsam

 

 

Părere mea despre acest produs:

 

După primele 2 utilizări am fost mulţumită de acest produs, dar am constatat că nu este potrivit pentru părul meu. Da, lasă părul mătăsos şi chiar şi la următoarea spălare după ce uzi părul o să îl simţi extraordinar de moale şi catifelat, dar… În cazul meu a avut ca efect (negativ) îngrăşarea rapidă a firului de păr – lucru de care fug. Nu şi-a menţinut parfumul foarte mult timp şi eu nici nu mă dau în vânt după treaba asta, dar să nu îngraşe părul.

Părul la pieptănat mi s-a părut aşa şi aşa, adică tot s-a mai încurcat părul. Nu mi s-a părut că a dat părului un aspect mai plăcut, mai sănătos.

Se pare că am toate motivele să îi spun „pas” acestui produs. Rămân la masca mea favorită: Masca de păr Repair and Protect ANiAN.

 

1Sampon lotiune Concurs2

Comments

  1. Hmm, si eu spun pa acelor produse care ingrasa parul.

    • Eu am zis că a fost o glumă proastă pentru părul meu acest produs. Poate pentru anumite tipuri de păr „funcţionează” corespunzător, dar pentru mine NU big grin

Lasa un comentariu aici.

*