Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Balsam Instant Bifazic pentru par vopsit – ANIAN

 

 

Hello ladies!

 

 

Am ştiut eu undeva într-un colţ al minţii mele de ce aleg să testez acest produs oferit de Triodeluxe. Mulţumesc TRIODELUXE pentru că mi-aţi oferit şansa să testez acest produs şi astfel să mă îndrăgostesc de el. Nu vreau să credeţi că dacă a fost dat spre testare, eu sunt obligată sau mă simt obligată să îl laud. Pur şi simplu trebuie să dau Cezarului ce îi aparţine, ori Triodeluxe pentru mine reprezintă numărul 1 când vine vorba de produsele de îngrijire a părului sau produse de curăţenie.

 

 

 

BIFAZIC PENTRU PĂR VOPSIT

 

 

Cantitate: 400 ml ( suficient pentru un an întreg 😀 chiar şi mai mult)

Preţ: 30 lei

Producător: LABORATORIOS FORENQUI

Importator şi Distribuitor în România: Triodeluxe, Oradea

 

Produsul poate fi achiziţionat de aici (clic).

 

 

Alte informaţii (ingrediente, beneficii, mod de folosire etc.):

 

 

Probabil vă întrebaţi de ce acest produs. L-am ales pentru că ştiţi şi voi cât de nocivă este vopseaua pentru păr, indiferent că are sau nu amoniac. Pe lângă părul fragil, vârfurile despicate, părul uscat , mai este şi problema decolorării părului după câteva spălări. Eram curioasă să aflu dacă părul, cu ajutorul acestui produs, o să îşi păstreze o perioadă mai îndelungată, culoarea rezultată în urma vopsirii. Ei bine, da, culoarea se menţine la fel de frumoasă.

Eu am folosit Bifazicul pentru păr vopsit după fiecare spălare a părului, după ce l-am uscat bine, bine cu un prosop, iar la final (dar nu întotdeauna) am uscat părul cu feonul. Deşi spune să evitaţi contactul cu hainele big grin , eu nu l-am evitat deloc contactul tongue , dar nici nu mi- a pătat hainele.

După ce l-am testat o lună de zile, pot să vă spun că sunt deţinătoarea unor vârfuri netunse de vreo 7 – 8 luni, dar graţie produselor ANIAN, vârfurile nu sunt uscate, nici despicate, ci sănătoase şi frumoase. De când aplic bifazicul, vârfurile sunt şi mai sănătoase, la fel şi toată lungimea firului de păr. Părul este hidratat, strălucitor şi îşi menţine culoarea. De regulă, părul îşi pierde strălucirea şi se decolorează urât după câteva şamponări, dar nu şi dacă foloseşti bifazic pentru păr vopsit de la ANIAN.

 

Sunt foarte mulţumită de acest produs şi îl recomand cu mare drag tuturor femeilor care vor să aibă mereu un păr sănătos şi frumos după vopsire.

Raportul preţ – calitate chiar şi cantitate este excelent.

 

 

Pe curând!

Lady,

Lasa un comentariu aici.

*