Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – Balsam hidratant si lotiune exfolianta cu saruri marine de la AVON + Crema hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor de la Scholl

Bună dragele mele,

 

 

Postez târziu, ştiu, dar o fac tongue . Astăzi vreau să vă prezint 3 produse pentru picioare frumoase, îngrijite şi sănătoase.

Înainte de toate ţin să vă spun că blogul face astăzi 2 luni , luni în care mi-a adus doar bucurii…trecând cu vederea oamenii certăreţi laughing .

 

Să încep cu Crema hitratantă pentru pielea uscată a picioarelor de la Scholl pe care am primit-o ieri la una dintre revistele Libertatea pentru femei.

Nu pot să spun decât „Fugiţi de ea”. Are o tonă de parabeni, de ingrediente ciudate.

Când am aplicat-o zici ca avea nisip în ea şi era foarte grasă. E drept că a intrat relativ rapid în piele, dar mi-am simţiti picioarele pline de grăsime.

Nu o recomand, dar dacă vreţi să o testaţi, e bine să vă satisfaceţi curiozitatea.

 

 

 

 

 

Acum vreau să vă vorbesc despre două produse de la AVON care mă răsfaţă în ultimul timp. Este vorba despre:

1. Loţiune exfoliantă cu săruri marine

2. Balsam hidratant cu săruri marine

 

Cantitate: 75 ml

Producător: AVON Cosmetics

Preţ: ~ 16 lei

 

Dacă doriţi să citiţi informaţiile date de producător, le descărcaţi şi folosiţi lupa.

 

 

Părerea mea despre aceste produse:

 

Loţiune exfoliantă cu săruri marine o aplic de fiecare dată în timpul duşului şi este atât de bine love struck . Îmi place că are granule abrazive mari, iar asta mă face să elimin tensiunea cumulată în picioare, să le răsfăţ şi să elimin şi pielea moartă. Se aplică foarte uşor şi se îndepărtează la fel de uşor. Picioarele rămân catifeltate, curate şi frumoase, dar eu nu mă opresc aici, ci continui să folosesc spray-ul răcoritor pentru picioare, dar şi Balsamul hitratant cu săruri marine.

 

 

Balsamul hitratant îl aplic în cantităţi moderate şi masez până intră în piele. Are o consistenţă ciudată laughing . Mă duce cu gândul la siliconul transparent folosit prin casă pentru diverse chestii. Cu toate acestea se întinde foarte uşor şi se absoarbe rapid în piele, fără să îmi lase senzaţia de picioare uscate sau de picioare date cu ulei laughing . Deşi se vede sclipiciul din el, pe picioare nu o să vedeţi nici urmă de sclipici, iar pielea rămâne plăcută la atingere, foarte catifelată şi hidratată.

 

Eu zic că sunt tocmai bune pentru acest sezon călduros şi că merită să le încercaţi.

 

 

 

Voi cum aveţi grijă de picioarele voastre?

 

 

 

Pupici kiss kiss kiss

Lady,

Comments

  1. Am citit review-uri pozitive despre cele 2 produse de la Avon. Ma tenteaza si pe mine acum hee hee

  2. am folosit si eu ceva de la evon ,parca era cu menta ,a fost super produsul,cred ca printre putinele care m-au incantat

  3. Comentariul meu de ce nu apare? sad

  4. Eu folosesc produse de la Oriflame si sunt multumita!!!

    • V-am spus că mi-am făcut cont de client la Oriflame? big grin big grin Dar nu am cumpărat nimic încă. V-am spus că m-am cuminţit şi nu mai arunc banii aiurea big grin laughing . O să comand eu, dar mai aştept.

Lasa un comentariu aici.

*