Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – ASTOR Skin Match

 

 

Bună!

 

 

M-am gândit să vă onorez cu un scurt, dar scurt review. Nu ştiu ce-i cu mine, dar de o săptămână am devenit activă sau prea activă pe blog. Cred că iar a intrat în mine cuvântul „feminină” :)) . Revenind la subiect, ştiţi că data trecută v-am vorbit despre fondul de ten Miss Sporty. Mie mi s-a părut unul bun, dar este musai să încerc noi produse oricât de mult m-ar atrage un singur produs. De data aceasta, m-am oprit la ASTOR Skin Match Fusion Make Up cu SPF 20 – Ivory 100, evident 😛 . SPF-ul a jucat un rol tare important când am ales acest produs. În plus, SPF 20 este tocmai bun pentru acest sezon.

 

 

 

 Eu l-am achiziţionat din Auchan – standul cu cosmetice. Am dat pe el între 30 şi 50 de lei. De ce l-am ales? Cum am spus mai sus, SPF-ul a contat mult, dar l-am şi testat pe mână şi mi-a plăcut textura lui şi cum şi cât acoperă. După cum am mai spus într-o postare anterioară, eram total contra fondului de ten lichid şi pro cel timp corector – baton. 

Probabil vă întrebaţi cum îmi aplic eu fondul de ten. Nu îmi place să petrec 30-60 de minute pe un machiaj, aşa că nu mă complic mai tare decât este cazul. Aplic o cremă hidratantă ca să se uniformizeze frumos fondul de ten şi să nu văd apoi piele uscată. Cu un bureţel pentru aplicarea fondului de ten îmi aplic un strat cât mai subţire de fond de ten şi anticearcăn, apoi pudra tot cu un bureţel pentru că mi se pare mie (momentan) că pensula îmi umple faţa de pudră şi nu suport 😛 , mă ocup de machiajul ochilor, puţină culoare în obraji, ruj şi fuga pe uşă 😀 .

 

 

Astor Skin Match este un produs pe care l-aş recumpăra pentru că:

– se aplică uşor

– cu siguranţă sunt produse mai bune decât el, dar dacă raportez calitatea la preţ, din punctul meu de vedere este un produs foarte bun.

– acoperă imperfecţiunile – acum depinde şi de imperfecţiuni

– are SPF 20

– după cum se vede şi în poze, are o pompiţă, iar asta este un punct slab şi unul forte. Slab pentru că nu poate fi folosită toată cantitatea din recipient, dar pentru mine nu conteaz acest aspect, ci punctul forte: îmi iau exact cantitatea dorită.

– nu mi-a picat de pe faţă dacă a picurat afară, nu mi-a pătat hainele – acum depinde şi cum şi pe unde îl aplicaţi

– machiajul rămâne frumos întreaga zi.

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici.

*