Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Review – apa de gura Ossidenta

Bunăăăăăăăăă!

 

Pe 9 mai mi-am pus „gard” la dinţi laughing , adică aparat dentar, aşa că trebuie să schimb anumite lucruri din igiena mea orală (trecând peste faptul că până în acest moment nu am putut să mănânc decât lapte, motiv pentru care am făcut o uşoară intoxicaţie şi mi-au apărut băşicuţe pe mâini laughing laughing ). Printre aceste schimbări se numără şi apa de gură. A trebuit să trec la apa de gură concentrată Ossidenta, pe care o puteţi utiliza şi voi şi pe care o găsiţi la farmacie.

 

 

Eu am luat-o de la Sensiblu.

Preţ: 6,6 lei

Producător: Biofarm

Cantitate: 50 ml

 

Mod de folosire: o linguriţă apă de gură o diluaţi într-un pahar cu apă, iar producătorii recomandă apa călduţă, de 3 ori pe zi. Nu utilizaţi apa de gură nediluată! A nu se înghiţi!

Se păstrează în ambalajul original, la temperaturi sub 25 de grade.

Această soluţie / apă de gură conţine extract de plante, şi anume: extract de muşeţel, ulei de fenicul, tinctură de ratania, ulei de mentă, dar şi clorură de zinc, salicilat de fenil.

Gustul mie mi se pare super în comparaţie cu apele de gură din supermarket-uri. 

Este antiinflamatorie şi antiseptică, calmează durerile, cicatrizează leziunile.

Se utilizează după periajul cu pasta de dinţi (minim 3 minute atât periajul cât şi clătitul cu apa de gură).

După folosire, gura rămâne aspră şi o simţi foarte curată.

Eu sunt tare, tare mulţumită de ea, chiar dacă am fost dezamăgită când am văzut-o aşa mică tongue .

 

 

 

 

Nu e foarte romantic ce urmează să spun, dar (în special purtătorii de aparat mă pot înţelege) elimină inclusiv „aţele” de salivă + pastă de dinţi ce se formează în urma periajului şi se prind în special de aparat.

În momentul în care foloseşti această apă de gură, le vezi perfect cum sunt aşezate pe aparat pentru că apa este foarte colorată (se vede şi pe capacul din poză – deşi nu era folosită în acel moment, ci doar deschisă ca să o văd, ea şi-a colorat căpăcelul).

Pentru că asistenta a uitat să îmi dea ceară ortodontică, zilele acestea am reuşit să îmi rănesc zdravăn un obraz, dar această apă de gură mi-a calmat durerile din obraz şi mi-a cicatrizat rănile.

 

Deci, dacă aveţi probleme cu gingiile, apelaţi la această apă de gură cu mare încredere. Eu o s-o folosesc în continuare pentru că, repet, sunt foarte mulţumită de ea, de la ambalaj până la gust şi efecte.

Din câte am văzut pe catena.ro la produse, se găseşte şi la 250 ml – 9 lei  de mentă, mentă şi cireşe, dar şi spray mentă şi cireşe la 30 ml – 10,50 lei.

 

Voi cum aveţi grijă de dinţii voştri? Ce apă de gură folosiţi?

Comments

  1. Salut!

    Adevarat, nu se compara cu celelalte produse similare.Creeaza confort si este de calitate. Bravo BIOFARM!

  2. De ce se” imprumuta” denumirea acestui produs, realizat de ani de zile, care poarta numele unui ilustru stomatolog, Osipov, altor produse realizate cu ingredienti chimici, cu tot felul de adaosuri, fara relevanta (cu exceptia pretului).

    Imi exprim parerea sincera ca nu se va renunta la produsul original in favoarea unor „facaturi”.

  3. Intr-adevar e foarte buna, prietenului meu i-a recomandat-o dentistul si din curiozitate am incercat si eu happy are gust placut, e ieftina si usor de preparat.

Lasa un comentariu aici.

*