Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Pareri VoIP & PrePay

 

 

Astăzi am primit un SPAM de la un „Ionuţ” care mă invită să mă alătur echipei, să fac bani şi alte rahaturi. Acum câteva luni scriam articolul cu VivaSMS şi mă luptam cu morile de vânt explicând cât de „aburită” este afacerea, ce bază frumoasă de date o să fie la final s.a.m.d. Evident, discuţii în contradictoriu, mulţi dobitoci dispuşi să se arate măreţi şi puşi pe făcut bani, explicându-mi cum urmează să câştige ei câte 90.000 E pe lună. Eu v-am spus că nu o să primiţi nici SMS-uri şi nici bani şi iată că a venit luna decembrie şi ăia s-au dat la fund. Nu SMS-uri, nu bani!

Ei bine, s-a dus valul VivaSMS şi a venit valul VoIP & PrePay. Domnul Ionuţ de prin Buzău mi-a lăsat vreo două filmuleţe de pe YouTube, unul având 1:28:08 şi celălalt 1:08:28. Nu m-am uitat mai mult de trei minute pentru că:

– nu am timp

– ştiu că e o mare mizerie şi o ţeapă

– cine face o afacere nu o promovează în mai bine de două ore şi jumătate că doar nu suntem în şedinţă. Până ce şi reclamele au 30 de secunde şi conving mii de oameni să cumpere.

– ce dracu’ explicaţie a fost aia cu „poate să înscrie pe dreapta sau pe stângă”?

 

Îmi menţin părerea şi despre această „afacere” şi anume că nu o să funcţioneze şi nu e cazul să visaţi cai verzi pe pereţi. Oricine doreşte să îşi reîncarce cartela o poate foarte simplu, rapid şi sigur pe site-ul oficial al reţelei de telefonie mobilă în cauză.

 

Ionut Buzau

Comments

 1. Scuza-ma dar ori nu te-ai informat inainte despre ce inseamna un MLM Binar ori deschizi topicuri de dragul conversatiei. Sunt foarte multe afaceri MLM in sistem binar testate si functionale, legale din toate punctele de vedere care genereaza venituri pasive pentru cei care se implica. Pentru orice informatie iti stau la dispozite daca vrei sa intelegi ce inseamna acest gen de afacere. VoIp & Prepay nu e teapa e o alternativa pentru cei care vor.

  • Poate ne explici tu de ce această afacere este făcută în sistem binar, cu ce anume facilitează afacerea voastră. De ce nu tip piramidă, pe câte un nivel?
   Îmi menţin părere şi nu dau crezare afacerii. Încă nu s-a înfiinţat o afacere online în România care să ţină atât de mult cu angajaţii ei. Unde o să ajungă compania de telefonie mobilă dacă ne înscriem cu toţii şi vorbim gratuit oriunde şi oricând pe 1 Euro sau tariful pus de voi? Sau stăm acasă, aproape că nu mişcăm un pai, dar câştigăm 2000 de lei pe lună. Astea-s gogoşi, dar tu mai ai nevoie de un duş rece şi poate te înveţi să nu mai crezi prostii.
   De ce să creadă un om în afacerea asta ţinând cont că oferiţi prea multe pentru nimic şi nici măcar nu aveţi o prezentare mai evoluată a afacerii?

   • A auzit cineva de Avon ?
    Este o reţea pe sistem MLM.
    De Calivita, a auzit cineva ?
    Au mai bine de 10 ani de cînd sînt pe piaţă !!!
    Şi, Da, se cîştigă bani …pasiv .
    Au fost şi ţepe … Caritas, Delfin Internaţional … Dar să nu generalizăm !
    La revedere!

 2. Cristian says:

  ” Femeia deasupra”…Dar ce-i, capac ? Dedesubt ce cusur are …?
  Naivă superioritate ! Dar, să ne amintim : Timpul, interval între chemarea lui Dumnezeu şi răspunsul omului ! (Pr. prof. Dumitru Stăniloaie)

  • Sper că atunci când faci sex nu obişnuieşti să spui „Oh, Doamne!”. Văd că ai tendinţe să amesteci religia cu sexul şi mi se pare o combinaţie de prost gust.

 3. am comandat eu de la ei. o mizerie. voipprepay.ro este o mare hotie…

Lasa un comentariu aici.

*